Πολάκης γιορτή: Παππάς, Βαξεβάνης και άλλοι αγαπημένοι στο τραπέζι του βουλευτή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης γιορτή: Παππάς, Βαξεβάνης και άλλοι αγαπημένοι στο τραπέζι του βουλευτή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πολάκης γιορτή: Αν και ιδιαίτερα στριμωγμένος ο Νίκος Παππάς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος, ποζάροντας χαμογελαστός δίπλα στον Γιώργο Τσίπρα.

30.06.2020 | 14:41

Πολάκης γιορτή: Δέκα φωτογραφίες γεμάτες γέλιο και χαρά δημοσίευσε στο facebook ο Παύλος Πολάκης από το τραπέζι που έκανε για τη χθεσινή ονομαστική εορτή του. Μαζί του, ήταν η συνήθης παρέα σε παρόμοιες συνάξεις. Μόνο που στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία η χαμογελαστή και ευδιάθετη παρουσία του Νίκου Παππά, ακριβώς στο πλάι του εορτάζοντα, στέλνει και πολιτικά μηνύματα. Δεν έχουν, εξάλλου, περάσει παρά μόνο λίγα εισοκοτετράωρα από τις αμήχανες κομματικές συνεδριάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις απέλπιδες προσπάθειες του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, να βρει διέξοδο από το σκάνδαλο του ηχητικού, που αποδείχθηκε μάλιστα πως ήταν και αυθεντικότατο.

Όμως, χθες το βράδυ ο κ. Νίκος Παππάς έκανε εμφάνιση, ποζάροντας δίπλα στον εορτάζοντα. Και μαζί του στο τραπέζι του Παύλου Πολάκη η παρέα των Βαξεβάνη, Σπίρτζη, Γ. Τσίπρα και άλλων. Η σύνθεση της παρέας θα μπορούσε να ερμηνευθεί και ως στήριξη προς τον πανταχόθεν βαλλόμενο πρώην υπουργό. Ίσως, παράλληλα, να αποτελεί και ένα εσωκομματικό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες…

Exit mobile version