Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη τελευταία εκπομπή: “Αντίο” με σφιγμένη καρδιά (video)
LIFESTYLE

Μενεγάκη τελευταία εκπομπή: “Αντίο” με σφιγμένη καρδιά (video)

Μενεγάκη τελευταία εκπομπή: Η παρουσιάστρια μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση αποχωρεί από τον Alpha, αλλά και από την τηλεόραση γενικά.

Μενεγάκη τελευταία εκπομπή: Μία και σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια αποχαιρετά τα τηλεοπτικά πλατό με άγνωστη ημερομηνία επιστροφής. Το μεσημέρι της Τρίτης, η παρουσιάστρια απήλαυσε το πρώτο γενικό πλάνο σαν τηλεθεάτρια και ζήτησε να το επαναλάβει ο σκηνοθέτης. «Έτσι να το ευχαριστηθούμε, να ευχαριστιόμαστε το κάθε λεπτό που είμαστε καλά και είμαστε μαζί με ανθρώπους που αγαπάμε σε καταστάσεις που μας αρέσουν. Να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή, κάθε στιγμή είναι μοναδική», είπε.

Στη συνέχεια, μπήκε στην κουβέντα και ο Μάκης Παντζόπουλος. «Την Παρασκευή που έφυγα από εδώ και ήμουν έτσι όπως ήμουν, πήγα σπίτι μου κατά τις 9 το βράδυ, έβαλα κάτω τον Μάκη. Το τι του έλεγα! Τι αναπτύξεις του έκανα! Κάποια στιγμή μου λέει: «αγάπη μου είσαι καλά»; Είμαι σε φάση φιλοσοφική; Είπα πολύ ωραία πράγματα μόνο που τα ξεχνάω, βγαίνουν μόνα τους, αυθόρμητα», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια, δεν έκρυψε ότι η απόφασή της να εγκαταλείψει έστω και προσωρινά την τηλεόραση δεν ήταν εύκολη. «Εκεί πέρα πάνω στο μοντάζ κάπως σφίγγεται η καρδιά μου, με χαλάει με μια έννοια. Δεν θα ξανανέβω αύριο, τέλος», είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στα αποχαιρετιστήρια αφιερώματα που ετοιμάζουν οι συνεργάτες της.

«Αλλάζω τρόπο ζωής»

Η Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή που μας πέρασε έμεινε μέχρι αργά στα στούντιο του Alpha και ήταν φορτισμένη συναισθηματικά μιας και είδε πολλά στιγμιότυπα από εκπομπές της αυτά τα 15 χρόνια που ήταν στον σταθμό. Σε παλιότερες δηλώσεις της, είχε πει για την αποχώρησή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα: «Απλά σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πώ αφότου ξεκινήσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει το καλοκαίρι, όπου για πρώτη φορά δεν θα σκέφτομαι τη δουλειά μου. Εγώ είμαι και ήμουν όλα αυτά τα χρόνια μέσα στη τηλεόραση. Δεν ξέρω πώς το νιώθει ο καθένας.

Εχω σκεφτεί το κάθετι που κάνω, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής. Εναν χρόνο το σχεδιάζω. Κάνω ένα βήμα μπρος ένα πίσω. Αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα. Σήμερα, μάλλον, τους περισσότερους τους ξάφνιασα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μενεγάκη: Το σχόλιο του Μουτσινά

Η συναισθηματική φόρτιση κορυφώθηκε στο “Καλό Μεσημεράκι” όταν προβλήθηκε ένα βίντεο από διάφορες στιγμές της παρουσιάστριας ανάμεσα στις οποίες ήταν και κάποια πλάνα από την παρουσία της κουμπάρας της, Νατάσας Θεοδωρίδου στην εκπομπή της. Αυτό το βίντεο προβλήθηκε και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ο οποίος την περίοδο από την οποία ήταν τα πλάνα που προβλήθηκαν, συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Βλέποντας την έντονη συγκίνηση της παρουσιάστριας ο Νίκος Μουτσινάς παραδέχτηκε πως εκείνη η χρονιά ήταν αρκετά περίεργη καθώς ήταν η χρονιά που η Ελένη Μενεγάκη χώρισε από τον Γιάννη Λάτσιο. «Παιδιά ήταν εκείνη η περίοδος με την Ελένη Μενεγάκη που είχε χωρίσει… Ήμασταν πολύ στενοχωρημένοι όλοι, δεν σου πήγαινε και καρδιά. Εκεί πέρα που ήμασταν στην εκπομπή όλη η διάθεσή μας ήταν να ανέβει ρε παιδί μου. Γι’ αυτό και αυτό το πλάνο που κοιτούσε έτσι το κορίτσι μου», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς. «Κορίτσι μου, πολύ μεγάλη αγάπη σου στέλνω και ξανασκέψου το. Ας βγει στο δεύτερο μισό αν θέλει ρε παιδί μου. Ολόκληρη χρονιά; Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά σαν χώρα, μην το κάνεις αυτό! Γύρνα πίσω Ελένη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις