Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Gntm3 πασαρέλα 2020: Τι είναι το ID Catwalk που θα δούμε φέτος ( vid )
LIFESTYLE

Gntm3 πασαρέλα 2020: Τι είναι το ID Catwalk που θα δούμε φέτος ( vid )

Gntm3 πασαρέλα 2020: Oι αλλαγές που θα δούμε φέτος θα είναι εκτός από τα πρόσωπα και στη διαδικασία του διαγωνισμού.

Gntm3 πασαρέλα 2020: Το GNTM είναι καθ’ οδόν και οι αλλαγές που θα δούμε φέτος θα είναι εκτός από τα πρόσωπα και στη διαδικασία του διαγωνισμού. Έρχεται το ID Catwalk… Σύμφωνα με όσα είπε στη “φωλιά των Κου Κου” η Τζώρτζια Γεωργίου: “Αφού τα παιδιά πέρασαν από την κριτική επιτροπή και τα πέρασαν στην επόμενη φάση, ακολουθεί το bootcamp.

Εκεί τα παιδιά θα κληθούν να περάσουν σε δεκάδες μπροστά από την κριτική επιτροπή αγόρια και κορίτσια με μια μοναδικότητα. Οι ίδιοι οι παίκτες θα φτιάξουν τα μαλλιά τους, θα επιμεληθούν το μακιγιάζ τους, θα κάνουν το stylying μόνοι τους, δεν θα παρέμβει κανείς από την ομάδα του GNTM, θα περπατήσουν ανά δεκάδες μπροστά από την κριτική επιτροπή κι εκεί θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του bootcamp”.

Τα πρώτα γυρίσματα των casting

Ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες τα pre – casting του GNTM 3 και σήμερα οι τέσσερις κριτές Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης και Ζενεβιέβ Μαζαρί μπήκαν στο στούντιο για τα πρώτα γυρίσματα των casting που θα έρθουν στις οθόνες μας στην έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, το φθινόπωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα θα τρέξουν με εντατικούς ρυθμούς ώστε μετά τη φάση της ολοκλήρωσης των casting, να ακολουθήσει αυτή του bootcamp και εν συνεχεία οι φιναλίστ άντρες και γυναίκες να μπουν περί τα μέσα Ιουλίου στο σπίτι του ριάλιτι μόδας του STAR.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι φετινές δοκιμασίες θα είναι πολύ περισσότερο απαιτητικές από τους δύο προηγούμενους κύκλους και θα είναι κοινές για boys and girls. Ως γνωστόν coach των συμμετεχουσών και των συμμετεχόντων του GNTM 3 θα είναι ο διεθνούς φήμης Έλληνας μοντέλο Γιώργος Καράβας.

Βίκυ Καγιά και Ζενεβιέβ Μαζαρί: Τα κλικ από την πρώτη μέρα στα ...

Δείτε ακόμη

O λόγος που η Kate Middleton ανακυκλώνει τα ρούχα της ως καλεσμένη σε γάμο δείχνει πόσο ευσεβής άνθρωπος είναι
Ανεβάζει… τη θερμοκρασία η Σπυροπούλου! (pic)
Επέτειος γάμου για Ρουμελιώτη, Χαραγκιώνη – Η τρυφερή φωτογραφία της (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις