Λέστερ νέο λοκντάουν: Τοπική καραντίνα στην βρετανική πόλη

ΚΟΣΜΟΣ

Λέστερ νέο λοκντάουν: Τοπική καραντίνα στην βρετανική πόλη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Λέστερ νέο λοκντάουν: Νέο τοπικό lockdown στο Λέστερ ανακοίνωσε η βρετανική κυβέρνηση εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού.

30.06.2020 | 09:56

Λέστερ νέο λοκντάουν: Ανακοίνωσε εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας η βρετανική κυβέρνηση κάνοντας γνωστό ότι άμεσα θα σκληρύνει τα μέτρα περιορισμού στο Λέστερ εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού και η πόλη της κεντρικής Αγγλίας θα είναι η πρώτη που θα επιβληθεί περιορισμούς σε τοπικό επίπεδο. “Η πόλη του Λέστερ πρέπει να επανέλθει σε ένα αυστηρότερο lockdown γιατί το ποσοστό μόλυνσης της COVID-19 που καταγράφει είναι πολύ υψηλότερο από οπουδήποτε αλλού στη χώρα.

Δεν λαμβάνουμε αυτές τις αποφάσεις ελαφρά τη καρδία αλλά με γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων του Λέστερ στην καρδιά μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, Ματ Χάνκοκ μιλώντας στη Βουλή των Κοινοτήτων. Τα εμπορικά καταστήματα που δεν πωλούν βασικά είδη, τα οποία ξανάνοιξαν στα μέσα Ιουνίου στην Αγγλία, θα πρέπει να κλείσουν ξανά από αύριο, Τρίτη, και τα σχολεία από την Πέμπτη, δήλωσε ο υπουργός. Διευκρίνισε ότι τα μέτρα αυτά θα επανεκτιμηθούν έπειτα από δύο εβδομάδες.

Δείτε ακόμη

Ο “Σωτήρης Τσιόδρας” των ΗΠΑ με επιφυλάξεις για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού – “Το ένα τρίτο των πολιτών λέει ΟΧΙ”
Πακιστάν: Πολύνεκρη επίθεση ενόπλων στο Χρηματιστήριο του Καράτσι ( vid )
Υπάλληλος των Starbucks: Άλλαξε οριστικά η ζωή του γιατί έκανε παρατήρηση σε πελάτισσα που δεν φορούσε μάσκα!
Exit mobile version