Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

21

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ψευτογιατρός – κλινικές: Πώς έκλεινε ραντεβού με τα θύματα
ΕΛΛΑΔΑ

Ψευτογιατρός – κλινικές: Πώς έκλεινε ραντεβού με τα θύματα

Ψευτογιατρός - κλινικές: έχρι και στη δημιουργία… σκοπευτηρίου στο Μαρκόπουλο, σε αγροτική έκταση που ανήκε σε μονή της περιοχής, σκόπευε να προχωρήσει προ μερικών ετών ο ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης.

Ψευτογιατρός – κλινικές: Μακριά από τα «φώτα» της υπόθεσης του συζύγου της, προσπαθεί να παραμείνει η σύζυγος του Νίκου Κοντοστάθη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μένει πλέον στην έπαυλη του Κορωπίου, αλλά σε άλλο σπίτι, μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Αυτή που άλλοτε συστηνόταν ως «κόρη εφοπλιστή», όπως καταγγέλλεται, η ίδια που εξαφανίστηκε την μέρα που συνέλαβαν τον Κοντοστάθη, αφήνοντας τα παιδιά της σε μια γειτόνισσα, σήμερα έχει επιστρέψει, αφού η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι μόνο συνέργεια σε πλημμέλημα. Τα εγκλήματα του συζύγου της, πάλι, είναι πολύ περισσότερα. Όπως αποκαλύπτει στο «LIVE NEWS» ένα από τα θύματά του, τα ραντεβού δεν κλείνονταν μόνο στις καφετέριες των κλινικών, αλλά και σε ιατρεία τους. Όπως περιγράφει ο ασθενής, ο δόκτωρ Κόντος, τον περίμενε στον τελευταίο όροφο μιας ιδιωτικής κλινικής στο Παγκράτι.

«Με πάει σε μια κλινική, μια ιδιωτική κλινική, ανεβαίνουμε στον τελευταίο όροφο, καθόμαστε σε ένα σαλονάκι και ήταν μέσα στο γραφείο εννοείται ο Κόντος, ανοίγει η πόρτα και βγαίνει μια μάνα με ένα παιδί ανάπηρο σε καροτσάκι. Και τον άκουγα που έλεγε «θα τον κάνω να πετάει το παιδί σε λίγο καιρό». Μπαίνω στο γραφείο, το γραφείο είχε μόνο μια καρέκλα και ένα γραφείο. Τίποτα άλλο μέσα. Να πεις ότι κάτι… μια κορνίζα, ξέρω εγώ κάτι, ότι είναι γραφείο γιατρού» περιγράφει ο ίδιος.

Η ανιψιά ενός ακόμα θύματος αναφέρεται κι εκείνη στο γραφείο του τελευταίου ορόφου της συγκεκριμένης ιδιωτικής κλινικής. «Τον γνώρισα, ναι, σε μια ιδιωτική κλινική ως γιατρό, ως θεραπευτή. Στην κλινική εκεί πέρα του έδινε αυτά τα μαντζούνια, τους έλεγε ότι άλλα τα φέρνει από την Αμερική και άλλα τα φέρνει από το Άγιον Όρος. Δεν τους επέτρεπε να πάνε σε νοσοκομεία και αυτά. Είπε τότε ο θείος μου: «δεν μπορώ να πληρώνω τόσα λεφτά εδώ πέρα κάθε μέρα για νοσηλεία».

Το… σκοπευτήριο

Στο μεταξύ, σκοπευτήριο στο Μαρκόπουλο περιελάμβανε το σχέδιο του Νίκου Κόντου, όπως αποκαλύπτει το «Βήμα», που θα κατασκευαζόταν σε αγροτική έκταση Μοναστηριού της περιοχής. Στην πραγματικότητα στόχος του ήταν να αποκτήσει επαφές με πιθανούς πελάτες του σκοπευτηρίου, καθώς ήλπιζε να προσελκύσει επιχειρηματίες, αστυνομικούς, δικαστικούς, γιατρούς και όποιον άλλον μπορεί να τον βοηθούσε να επεκτείνει τις απάτες τους.

Δείτε ακόμη

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις