Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακρίτα – Αμβρόσιος: Σκληρή γλώσσα για τον πρώην Μητροπολίτη, με αφορμή την καταδίκη του
ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα – Αμβρόσιος: Σκληρή γλώσσα για τον πρώην Μητροπολίτη, με αφορμή την καταδίκη του

Ακρίτα - Αμβρόσιος: Ως μια καλή μέρα για την Ελλάδα χαρακτηρίζει τη σημερινή η Έλενα Ακρίτα, λόγω της αμετάκλητης καταδίκης του Αμβρόσιου από τον Άρειο Πάγο.

Ακρίτα – Αμβρόσιος: Η Ελενα Ακρίτα σχολιάζει με σκληρή γλώσσα την καταδίκη του Αμβρόσιου από τον Άρειο Πάγο μιλώντας μάλιστα για “τεράστιο συμβολισμό της απόφασης”. Υπενθυμίζεται πως ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης του Αμβρόσιου ως προς το σκέλος της καταδίκης του με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο και έκανε δεκτή την πρόταση του αντεισαγγελέα, ο οποίος κατά τη διαδικασία ακρόασης τον Ιανουάριο 2020 είχε προτείνει την επικύρωση της ενοχής του Αμβρόσιου. Ο πρώην Μητροπολίτης είχε κάνει προσφυγή στον Άρειο Πάγο, ζητώντας την αναίρεση της καταδικαστικής απόφασης για ρητορική μίσους κατά των ΛΟΑΤΚΙ και κατάχρηση του εκκλησιαστικού του αξιώματος σε κείμενο που είχε δημοσιεύσει στο ιστολόγιό του

Η Έλενα Ακρίτα στη σκληρή ανάρτησή της την οποία συνοδεύει με φωτογραφία του πρώην Μητροπολίτη με τον Παναγιώτη Κουρουπλή μιλά για “μια καλή ημέρα για την Ελλάδα”, προσθέτοντας πως ο Καλαβρύτων “βρήκε επιτέλους τον δάσκαλο του στη Δικαιοσύνη”. Αποκαλεί τον Αμβρόσιο άθλιο, βδέλυγμα του σκοταδισμού και χουντικό ταγματάρχη της χωροφυλακής.

Η ανάρτησή της

“Σήμερα είναι μια καλή μέρα για την Ελλάδα. Ο άθλιος Αμβρόσιος καταδικάστηκε οριστικα και αμετάκλητα από τον Άρειο Πάγο για ρητορική μίσους κατά των ΛΟΑΤΚΙ με τον αντιρατσιστικό νόμο. Ο Αμβρόσιος-Αθανάσιος Λένης ο χουντικός ταγματαρχης της χωροφυλακής, αυτό το ον το γεμάτο μίσος για τον συνάνθρωπο, αυτό το βδέλυγμα του σκοταδισμού και της κήρυξης βίας, βρήκε επιτέλους τον δάσκαλο του από τη Δικαιοσύνη. Δεν έχει σημασία η ποινή, αλλά ο τεραστιος συμβολισμός της καταδίκης του.
(Αμβροσιε, πρόσφατα με αποκάλεσες ‘ξετσιπωτη’. Τιμή μου και καμάρι μου μωρό μου).
Στη φωτό με το φιλαράκι του Παναγιώτη Κουρουμπλή”

Δείτε ακόμη

Απροσπέλαστος ο Έβρος – Στην τελική ευθεία όλα τα έργα
“Κανένας διεφθαρμένος στο Σώμα” – Ο Χρυσοχοΐδης «ξήλωσε» τους επίορκους αστυνομικούς που εμπλέκονται στο κύκλωμα
Μια βραδιά με… βαθύ ΣΥΡΙΖΑ – Ο Πολάκης το έριξε έξω για την ονομαστική του εορτή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις