Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Διπλάρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Διπλάρα!

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Ο Σον Ντάις και τα παιδιά του άλωσαν το Σέλχαρστ Παρκ (Κρύσταλ Πάλας - Μπέρνλι 0-1) και βάζουν πλώρη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Μεγάλο διπλό πέτυχε η Μπέρνλι στο Σέλχαρστ Παρκ, 0-1 την Κρίσταλ Πάλας. Σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς ως το τέλος για την ευρωπαϊκή έξοδο η ομάδα του Σον Ντάις έκανε σπουδαία εμφάνιση και …τσίμπησε διπλό που την έβαλε γερά στο “κόλπο” της μάχης για ένα εισιτήριο στο Europa League.  Με περιορισμένες επιθετικές λύσεις η Μπέρνλι προτίμησε να παίξει πειθαρχημένα και επιφυλακτικά στο α’ μέρος. Η Κρύσταλ Πάλας είχε άκαρπη υπεροχή, φάσεις μεγάλες δεν έβγαλε, με το 0-0 να είναι το σκορ στα πρώτα 45’.

Στην επανάληψη ο Χόντσον διέκρινε την υπερβολή του 4-5-1 και πέρασε στο ματς τον Κουγιάτε αντί του ΜακΚάρθι σε ένα πιο ορθολογικό 4-3-2-1, όμως η ομάδα του έχασε τη συνοχή της. την ίδια ώρα ο Ντάις κράτησε την ίδια ενδεκάδα και σύστημα και χτύπησε από τα πλάγια την Πάλας, με τον Μι στο 68’ να χρίζεται σκορερ για το 0-1 που σόκαρε τους γηπεδούχους.

Χρυσός σκόρερ ο Μι

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Εκτός νυμφώνα

Στο τελευταίο ημίωρο η Πάλας πίεσε, αλλά ο Ντάις είχε αντιδράσει άμεσα με τον έμπειρο Λονγκ να μπαίνει στο ματς. Ο Ιρλανδός διεθνής κράτησε την μπάλα με ευκολία, κέρδισε φάουλ, χρόνο και οδήησε με ασφάλεια την ομάδα του. Η μεγάλη φάση δεν έγινε και η Μπέρνλι πήρε το μεγάλο διπλό που την βάζει στον πυρήνα της …ευρωπαϊκής μάχης, ενώ ουσιαστικά αφήνει εκτός νυμφωνα την Κρίσταλ Πάλας.

Δείτε ακόμη:

Πέρασε στο κύπελλο και τρέχει για το Champions League η Γιουνάιτεντ
Στο τριφύλλι ως το 2023 ο Πούγγουρας
Ώρα για… θέαμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις