Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Αστεράτη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Αστεράτη!

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Με τον Μάτα να εκτελεί τους Βάσκους με δύο γκολ, ένα στο 20’ κι ένα στο 83’ οι Μαδριλένοι πήρε νίκη ελπίδας για Τσάμπιονς Λιγκ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Με ήρωα τον Χαϊμέ Μάτα η Χετάφε έκανε μεγάλη νίκη αξίας έξι και όχι τριών βαθμών. Επιβλήθηκε 2-1 της κυριότερης αντιπάλου της στη μάχη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ετσι η Χετάφε έφτασε στους 52 βαθμούς μετά από 32 αγώνες. Ετσι, όχι απλά άφησε τη Σοσιεδάδ στο -5 και είναι αφεντικό για ένα εισιτήριο στo Europa League, αλλά κράτησε ζωντανό το όνειρο του Champions League. Είναι μόλις 2 βαθμούς πίσω από την Σεβίλλη και η μάχη μόλις άναψε!

Ο Μάτα χτύπησε για πρώτη φορά στο 20΄ από το σημείο του πέναλτι. Πέναλτι που παραχώρησε η Σοσιεδάδ μόνη της από τραγική συνεννόηση της άμυνας. Ετσι έγινε το 1-0 για την Χετάφε, όμως η Ρεάλ Σοσιεδάδ ανέβασε… ρυθμούς και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55’ (Γιανουζάι) δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: “Αγιος” Μάτα

Η Χετάφε είπαμε είχε “άγιο” Μάτα και αμέσως μετά την είσοδο του αγώνα στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ταχύς επιθετικός χτύπησε! Με πάσα από πλάγιο απευθείας προχώρησε ως τη γραμμή του άουτ πιεζόμενος και με πλασέ την ιδανική στιγμή πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια  έκανε το 2-1. Αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό, κρατώντας τη Χετάφε ζωντανή στην «μάχη» για το Champions League.

Δείτε ακόμη:

Πέρασε στο κύπελλο και τρέχει για το Champions League η Γιουνάιτεντ
Στο τριφύλλι ως το 2023 ο Πούγγουρας
Ώρα για… θέαμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις