Ρατακόφσκι ινστα: Προκαλεί πανικό με τις εμφανίσεις της

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρατακόφσκι ινστα: Προκαλεί πανικό με τις εμφανίσεις της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ρατακόφσκι ινστα: Το διάσημο μοντέλο, ηθοποιός και ακτιβίστρια Έμιλι Ρατακόφσκι έκανε για ακόμη μια φορά τους followers της να... παραμιλούν.

29.06.2020 | 10:45

Ρατακόφσκι ινστα: Το διάσημο μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι συνεχίζει να προκαλεί… καύσωνα με τις εμφανίσεις του. Την μια με τα μικροσκοπικά μπικίνι την άλλη με τα ανύπαρκτα εσώρουχα προκαλεί πανικό στα social media καθώς είναι λάτρης του instagram. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες κολάζονται με τις τέλειες αναλογίες του μοντέλου. Αυτή τη φορά η ξανθιά Έμιλι συνοδευόμενη από τον σύζυγό της φόρεσε ένα διάφανο φόρεμα και έδειξε στους εκατομμύρια followers της την… οπίσθια όψη της. Εκείνοι δεν έμειναν ασυγκίνητοι στη θέα και πάτησαν πάνω από 1,5 εκατομμύρια φορές το like. Ανάμεσα σε αυτούς που άρεσε η Έμιλι ήταν και η Παρίς Χίλτον η οποία έγραψε για το ρούχο της φίλης της: “Το λατρεύω”.

Από  κει και πέρα να αναφέρουμε πως σε μια τολμηρή αλλαγή προχώρησε η Έμιλι Ρατακόφσκι και το αποτέλεσμα άφησε τους θαυμαστές της άναυδους. Το 29χρονο μοντέλο, διατηρούσε εδώ και χρόνια το φυσικό χρώμα των μαλλιών της, ενώ όπως η ίδια δήλωσε μέχρι τώρα δεν είχε τολμήσει κάποια ιδιαίτερη αλλαγή. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η Έμιλι Ρτακόφσκι μοιράστηκε φωτογραφίες με το νέο της hair look και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.”Δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου, ούτε άλλαξα σημαντικά το μήκος σε όλη μου τη ζωή. Γιόρτασα μόλις τα γενέθλια μου και είμαι τόσο χαρούμενη που βγαίνω από την καραντίνα με ολοκαίνουργιο λουκ. Η ομορφιά πρέπει να είναι διασκεδαστική και εκφραστική και αυτό είναι, χωρίς αμφιβολία, ό,τι πιο fun έκανα με το λουκ μου ποτέ”, ανέφερε η ίδια, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Δείτε ακόμη

Ο Κυπραίος προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια του Νέστορα
“Πόρτα” και από τους Rolling Stones στον Ντόναλντ Τραμπ
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η επιτομή του στυλ ακόμα και στην παραλία
Exit mobile version