Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μάργκοτ Ρόμπι διατροφή: Η δίαιτα που ακολουθεί για το καλλίγραμμο κορμί της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάργκοτ Ρόμπι διατροφή: Η δίαιτα που ακολουθεί για το καλλίγραμμο κορμί της

Μάργκοτ Ρόμπι διατροφή: Ο personal trainer μιας από τις πιο όμορφες ηθοποιούς του κινηματογράφου, δίνει τα μυστικά για το υπέροχο και υγιές κορμί της.

Μάργκοτ Ρόμπι διατροφή: Η Μάργκοτ Ρόμπι θεωρείται μια από τις πιο ωραίες γυναίκες ηθοποιούς του Χόλυγουντ. Το καλογυμνασμένο της κορμί αποτελεί την επιβράβευση των κόπων της τόσο στο πεδίο των διατροφικών της επιλογών όσο και σε εκείνο της σωματικής άσκησης. Και αν για τη γυμναστική ξέρουμε πως η Μάργκοτ Ρόμπι συνδυάζει πιλάτες, μπαλέτο και αεροβική, για τη δίαιτα λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά. Μέχρι τώρα. Γιατί ο personal trainer της 28χρονης ηθοποιού λύνει τη σιωπή του και αποκαλύπτει το μυστικό για τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Στις πρόσφατες δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Χίγκινς μίλησε ανοικτά, αμφισβητώντας πολλά πράγματα που για αρκετούς από εμάς θεωρούνται δεδομένα για την απώλεια βάρους. Αρχικά, ξεκαθάρισε ότι το πρωινό είναι υπερτιμημένο, γι’ αυτό και δεν διστάζει να συμβουλεύει τη Ρόμπι να το παραλείπει.

Μάργκοτ Ρόμπι διατροφή: “Το πρωινό δεν είναι και τόσο σημαντικό”, λέει ο διατροφολόγος

«Μερικές φορές δεν χρειάζεται να φας πρωϊνό» ανέφερε στο Insider ο ειδικός του fitness, στο πελατολόγιο του οποίου περιλαμβάνονται ονόματα όπως Ναόμι Κάμπελ και Κλόντια Σίφερ. Και εξηγεί: «Όλο το θέμα με “το πρωινό που είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας” χρονολογείται από τη δεκαετία του 1940 στο πλαίσιο μάρκετινγκ για να πουλήσουν αυγά. Έτσι μας μεγάλωσαν». Και ξεκαθαρίζει ότι το μυστικό είναι να διατηρείς μια χρονική περίοδο 16 ωρών (συμπεριλαμβανομένου του ύπνου) χωρίς να πέσει ίχνος τροφής στο στομάχι. «Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παραλείψεις το πρωινό, να φας μεσημεριανό το απόγευμα και το τελικό γεύμα στις 8 το βράδυ» εξηγεί.

Και συμπληρώνει: «Προσφέρεις τη δυνατότητα στο κορμί σου να επανέλθει και να χωνέψει με άνεση την τροφή, χωρίς ο μεταβολισμός σου να είναι διαρκώς στα “κόκκινα”». Με απλά λόγια… διαλειμματική. Εξάλλου, τα αποτελέσματά της φαίνονται στην εξωτερική εμφάνιση της Ρόμπι, η οποία κάνει πολλούς θαυμαστές της να μη σταματούν να την αποθεώνουν.

Δείτε ακόμη

Αγνώριστη στα γενέθλιά της η Khloe Kardashian
Η Ριάνα γίνεται η φωνή όσων δεν μπορούν να ακουστούν
Η αγνώριστη Χάλει Μπίμπερ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις