Τσιμτσιλή μαγιό: Η γνωστή παρουσιάστρια μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της

LIFESTYLE

Τσιμτσιλή μαγιό: Η γνωστή παρουσιάστρια μας δείχνει το καλλίγραμμο κορμί της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Τσιμτσιλή μαγιό: Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η γνωστή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μας ενθουσίασε με τις τέλειες αναλογίες της.

29.06.2020 | 13:53

Τσιμτσιλή μαγιό: Ένα τέλειο Σαββατοκύριακο πέρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με την οικογένειά της και τις φίλες της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε τον άκρως καλοκαιρινό καιρό του Σαββατοκύριακου για να απολαύσει δροσερές βουτιές και να χαρεί τα παιδιά της ακόμα περισσότερο! Έτσι έβαλε το μαγιό της και έκανε ηλιοθεραπεία μαζί με την καλύτερη παρέα. Μάλιστα, η οικοδέσποινα του Happy Day μοιράστηκε και ένα άκρως… σέξι βίντεο, όπου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και μας δείχνει τις άψογες αναλογίες της, που θα ζήλευαν ακόμα και οι έφηβες.

H γνωστή παρουσιάστρια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: “Επειδή είμαι ενημερωμένη πάνω σε θέματα διατροφής, κάνω λίγο τα δικά μου. Προσέχω και τρώω λίγο πιο στεγνά. Αυτό που με βοήθησε είναι ότι έφερα πολύ νωρίς το βραδινό μου. Όταν σταμάτησα να τρώω στις 9:30 που ερχόταν ο Θέμης και άρχισα να τρώω στις 7 μαζί με τα παιδιά, είδα μεγάλη διαφορά. Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό και δε μου αρέσουν πολύ τα γλυκά”.

Δείτε ακόμη

Απόδραση στο Πόρτο Χέλι η Σπυροπούλου!
Η ανανεωμένη κριτική επιτροπή του GNTM3 ποζάρει για πρώτη φορά μαζί!
Ιωάννα Μπέλλα πιο αδύνατη από ποτέ
Exit mobile version