Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κρατερός Κατσούλης – υγεία: Επέστρεψε στη “Φωλιά των Κου Κου”
LIFESTYLE

Κρατερός Κατσούλης – υγεία: Επέστρεψε στη “Φωλιά των Κου Κου”

Κρατερός Κατσούλης - υγεία: Επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής στη "Φωλιά των Κου Κου" μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν από λίγες ημέρες.

Κρατερός Κατσούλης – υγεία: Ο Κρατερός Κατσούλης μετά από αρκετές μέρες απουσίας ήταν κανονικά σήμερα, 29 Ιουνίου στο πόστο του στην εκπομπή, στη “Φωλιά των Κου Κου”! Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Star, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να απουσιάζει την περασμένη εβδομάδα. Στην έναρξη της εκπομπής, ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματά του, ενώ έκανε και μία σύντομη αναφορά στο πρόβλημα υγείας του.

Ο παρουσιαστής είπε ότι είναι καλά στην υγεία του αλλά δεν αποκάλυψε τι είχε και απουσίαζε από την εκπομπή του star! “Πόσο χαίρομαι που σας βλέπω. Χίλια ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά τα υπέροχα μηνύματα. Την αγάπη, το ενδιαφέρον και την ανησυχία. Είναι όλα καλά. Είμαστε πάλι όλοι εδώ μαζί” είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης. “Δεν τα έλεγα εγώ ότι ξεπερνιέται;” είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Κρατερός Κατσούλης – υγεία: Τι είχε αποκαλύψει 1 χρόνο πριν 

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας αναστατώνει ο Κρατερός Κατσούλης για το πρόβλημα υγείας του. Πέρυσι μας είχε αγχώσει όλους ξανά. Τις απαντήσεις βέβαια τις είχε δώσει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου ήταν καλεσμένος ο παρουσιαστής και ο ηθοποιός. Συγκεκριμένα θα λέγαμε πως ήταν σαν μία “εξομολόγηση” για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο “The 2Night Show”. “Δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα καλά αυτή τη χρονιά. Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα που έχριζε μιας μακροχρόνιας αντιμετώπισης. Αναγκάστηκα να μείνω εκτός και από το θέατρο και από την εκπομπή. Από την εκπομπή ένα μήνα έμεινα εκτός και από το θέατρο αντικαταστάθηκα. Από την εκπομπή ένα μήνα, από το θέατρο αντικαταστάθηκα”, είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης και συνέχισε λέγοντας πως ήταν ξαφνικό. “Ήταν κάτι “πιο ξαφνικό… πεθαίνεις”. Είναι αυτό που σου λένε πρέπει να προσέχεις από δω και πέρα. Ό,τι έγινε συνέβη λόγω στρες. Αυτή ήταν η επίσημη διάγνωση. Για ένα μήνα πήρα πολύ κορτιζόνη και μετά έπρεπε να ξαναχτίσω κάποια πράγματα από την αρχή”.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως οι επιστήμονες έχουν βρει πως ένα 80% που παθαίνουν οι σύγχρονοι άνθρωποι είναι από τον τρόπο ζωής τους.Όπως αποκάλυψε ο Κατσούλης στον Αρναούτογλου, αυτή η περιπέτεια της υγείας του του έδωσε ένα πολύ γερό μάθημα και την ευκαιρία ν’ αλλάξει κάποια πράγματα και ν’ αντιμετωπίζει τη ζωή αλλιώς, “να βάλω περισσότερο μυαλό και να αντιμετωπίζω την καθημερινότητά μου διαφορετικά”.

Δείτε ακόμη

Τίτλοι τέλους για Μπουράκ Χακί και Χαρά Παππά
Μεγάλωσε η Ελένη Χατζίδου – Η τούρτα “έκπληξη” και το μήνυμά της
Ο Μύρωνας Στρατής θα γίνει πατέρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις