Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / ΕΕ – Ισπανία κορονοϊός: Την Τρίτη αναμένεται η λίστα με τις ασφαλείς χώρες
ΚΟΣΜΟΣ

ΕΕ – Ισπανία κορονοϊός: Την Τρίτη αναμένεται η λίστα με τις ασφαλείς χώρες

ΕΕ - Ισπανία κορονοϊός: Μέχρι αύριο Τρίτη αναμένεται να είναι έτοιμος ο κατάλογος των χωρών με τις οποίες θα ανοίξουν τα σύνορα, λέει η Ισπανία.

ΕΕ – Ισπανία κορονοϊός: Μια λίστα με τους ταξιδιωτικούς προορισμούς οι οποίοι είναι ασφαλείς από τον κορονοϊό αναμένεται να ανακοινώσει μέχρι την Τρίτη η Ευρωπαϊκή Ένωση όπως δήλωσε σήμερα η Ισπανίδα υπουργός Εξωτερικών Αράντσα Γκονθάλεθ. Αξιωματούχοι της ΕΕ ετοιμάζουν έναν κατάλογο 15 χωρών που είναι ασφαλείς για να ανοίξουν τα σύνορα βάσει επιδημιολογικών κριτηρίων, δήλωσε η Γκονθάλεθ στον τοπικό ραδιοσταθμό Cadena SER, καθώς η πανδημία του κορονοϊού εξασθενεί στο μεγαλύτερο μέρος της ηπείρου.

Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα στη λίστα συμπεριλαμβάνονται η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία και η Σερβία, αλλά και βορειοαφρικανικές χώρες όπως το Μαρόκο, η Τυνησία και η Αλγερία. Να τονίσουμε πως εκτός έχουν τεθεί οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Βραζιλία, η Τουρκία, η Β. Μακεδονία και η Αλβανία. Στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και η Κίνα, υπό τον όρο να εφαρμόσει μία πολιτική αμοιβαιότητας (να ανοίξει κι αυτή τα δικά της σύνορα στην Ευρώπη).

Δείτε ακόμη

Πάνω από 280 νέοι θάνατοι στις ΗΠΑ
The South will never rise again – Έπεσε το τελευταίο κάστρο της σημαίας της Συνομοσπονδίας
Δημοτικές εκλογές: Αποτυχία Μακρόν, για πρώτη φορά η Λεπέν κερδίζει μεγάλη πόλη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις