Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Do or die!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Do or die!

Πρέμιερ Λιγκ - προαναγγελία: Κρίσταλ Πάλας και Μπέρνλι σε μίνι… τελικό στο Σέλχαρστ Παρκ με φόντο τη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Σε ένα παιχνίδι do or die θα κοντραριστούν οι Κρίσταλ Πάλας και η Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι υποδέχονται την Μπέρνλι στο Σέλχαρστ Παρκ σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Οι δύο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, αφού είναι ισόβαθμες με 42 βαθμούς στην 10η θέση. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Η νίκη είναι μονόδρομος και για τους δύο μονομάχους, αν θέλουν να μείνουν στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Οι «αετοί» έχουν το πάνω χέρι στην μεταξύ τους κόντρα. Έχουν καλύτερη διαφορά γκολ με 28-35 απέναντι σε 35-45 που έχουν οι φιλοξενούμενοι. Η Κρίσταλ Πάλας μετά το restart κέρδισαν εντός έδρας την Μπόρνμουθ, ενώ στο προηγούμενο παιχνίδι έχασε με 4-0 από την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Ο Ρόι Χότζον δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Τζέιμς Τόμκινς, Τζέφρι Σλουπ, Μάρτιν Κέλι και Βιθέντε Γκουαΐτα.

Πρέμιερ Λιγκ – προαναγγελία: Λαβωμένη η Μπέρνλι

Από την άλλη, η Μπέρνλι θα παλέψει για την νίκη και θα είναι δύσκολο εμπόδιο για την Πάλας. Φέτος, έκανε καλή χρονιά, όμως, μετά την επανέναρξη δεν έχει βρει ρυθμό. Έρχεται από νίκη και θέλει να χτίσει ένα νικηφόρο σερί, ανεβάζοντας την ψυχολογία της. Έχει απουσίες και θα παρουσιαστεί λαβωμένη απόψε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας. Για την ομάδα του Λάνκασαϊρ απουσιάζουν οι επιθετικοί Άσλεϊ Μπαρνς (6 γκολ), Κρις Γούντ ( 11 γκολ), και οι χαφ Γκούντμουνσον (1 γκολ) και Μπρέιντι (1 γκολ).

Δείτε ακόμη:

Πέρασε στο κύπελλο και τρέχει για το Champions League η Γιουνάιτεντ
Στο τριφύλλι ως το 2023 ο Πούγγουρας
Ώρα για… θέαμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις