ΓΓΑ – ΕΠΟ: Επίθεση Αυγενάκη σε ΕΠΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΓΑ – ΕΠΟ: Επίθεση Αυγενάκη σε ΕΠΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

ΓΓΑ – ΕΠΟ: Τα πυρά του κατά της ΕΠΟ έστρεψε ο Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή την απόσυρση της υποψηφιότητας για το Conference League.

29.06.2020 | 15:44

ΓΓΑ – ΕΠΟ: Τα πυρά του κατά της ΕΠΟ έστρεψε ο Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή την απόσυρση της υποψηφιότητας για το Conference League. Ο υφυπουργός αθλητισμού αναφέρθηκε εκτενώς για το θέμα αυτό, κάνοντας λόγω για εκβιασμό προς την κυβέρνηση. Όλα αυτά μετά τη γνωστοποίηση ότι θα αποσυρθεί η υποψηφιότητα για τη διεκδίκηση του τελικού του UEFA Conference League. Ο Λευτέρης Αυγενάκης έθεσε το θέμα στη Βουλή, κατά την ομιλία του σχετικά με την τροπολογία που κατέθεσε για τα κωλύματα παραγόντων. Θέμα για το οποίο κατακρίθηκε έντονα ο υφυπουργός και δέχτηκε ανοιχτή επίθεση από την ΑΕΚ.

«Αύριο στο υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για τις αρχαιρεσίες των αθλητικών ομοσπονδιών, ενώσεων και σωματείων και θα τεθεί σε διαβούλευση. Δεν υπάρχει καμία φωτογραφική διάταξη στο θέμα των κωλυμάτων και δίνεται η δυνατότητα σε περισσότερα πρόσωπα να διεκδικήσουν θέσεις», ανέφερε αρχικά ο Αυγενάκης και συνέχισε: «Η πρόθεση της ΕΠΟ, σύμφωνα με όσα είπε ο εκτελεστικός της γραμματέας κ. Δέδες, να αποσύρει την υποψηφιότητα του τελικού του UEFA Conference League έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Ηράκλειο».

ΓΓΑ – ΕΠΟ: «Όχι εκβιασμούς στην κυβέρνηση»

Στην ομιλία του ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε ότι η ΕΠΟ προσπαθεί να σαμποτάρει μια εθνική προσπάθεια. Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν μετέχει σε σκοτεινές διαδικασίες και ότι η εποχή των εκβιασμών έχει παρέλθει. «Ο φάκελος που κατατέθηκε στην UEFA ήταν πληρέστατος. Η ΕΠΟ κι ένα μέρος της διοίκησής της προσπαθεί να σαμποτάρει μια εθνική προσπάθεια που αφορά όλη την Ελλάδα. Για μικροσυμφέροντα και πιθανό εκβιασμό προς την κυβέρνηση τορπιλίζουν την προσπάθεια», ανέφερε ο υφυπουργός αθλητισμού και κατέληξε: «Έχουν παρέλθει η οι εποχές των εκβιασμών. Θα εκβιάσουν μέσα από τα δημοσιογραφικά πιστόλια που διαθέτουν την κυβέρνηση. Εμείς δεν μετέχουμε σε σκοτεινές διαδικασίες, που τα μέλη της ΕΠΟ γνωρίζουν πολύ καλά».

Δείτε ακόμη

Ο Μαρτίνς τρέχει με… 100!
Πέρασε στο κύπελλο και τρέχει για το Champions League η Γιουνάιτεντ
Στο τριφύλλι ως το 2023 ο Πούγγουρας
Exit mobile version