Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στυλ: Το εκπληκτικό ολόσωμο μαγιό και το λευκό πουκάμισο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στυλ: Το εκπληκτικό ολόσωμο μαγιό και το λευκό πουκάμισο

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στυλ: Η αγαπημένη "Κάρι Μπράντσο" απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι στο θέμα στιλ ήταν και παραμένει ειδική.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στυλ: Η γυναίκα είδωλο και το απόλυτο fashion icon, η 55χρονη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, κάνει τις πρώτες της εξορμήσεις μετά το lockdown και το στιλ της είναι απίθανο ακόμα και στην παραλία. Μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ πήγαν στα Hamptons όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έδειξε την απίστευτη σωματική της διάπλαση για ακόμα μια φορά. Η 55χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο ολόσωμο μαγιό, ενώ από πάνω αντί για φόρεμα ή καφτάνι φόρεσε ένα απλό λευκό πουκάμισο, το οποίο φόρεσε με τον δικό της τρόπο. Το έδεσε στη μέση της, για να κάνει πιο κομψή την εμφάνισή της.

Η αγαπημένη “Κάρι Μπράντσο” απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι στο θέμα στιλ ήταν και παραμένει ειδική. Η Πάρκερ και ο Μπρόντερικ είναι 23 χρόνια παντρεμένοι και έχουν μαζί τρία παιδιά.

Πρόσφατα γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους, όπου η Πάρκερ ήταν εντελώς ανατρεπτική αφού φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα και όχι νυφικό. Οι δύο ηθοποιοί, παντρεύτηκαν στα κρυφά στο Μανχάταν, στις 19 Μαΐου του 1997 σε Συναγωγή καθώς και οι δύο έχουν εβραϊκή καταγωγή. Ο γαμπρός Μάθιου Μπρόντερικ φορούσε ένα απλό, μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και λευκή γραβάτα και η νύφη φόρεσε ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με φουσκωτή φούστα και λεπτές τιράντες.

Με αφορμή αυτή την επέτειο, η Πάρκερ ανέβασε μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της στο instagram, όπου είναι πολύ νέοι και έγραψε στη λεζάντα:

19 Μαΐου 2020

23 χρόνια.

Έχουμε διανύσει μεγάλο δρόμο μωρό μου.
X,
SJ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις