Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Face App διάσημοι – Ελλάδα: Η οργισμένη αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη
LIFESTYLE

Face App διάσημοι – Ελλάδα: Η οργισμένη αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη

Face App διάσημοι - Ελλάδα: Η παρουσιάστρια καυτηρίασε την υποκρισία με την εφαρμογή που δείχνει στους χρήστες πώς θα ήταν αν είχαν γεννηθεί με άλλο φύλο.

Face App διάσημοι – Ελλάδα:  Viral έχει γίνει η εφαρμογή Face App στο διαδίκτυο, που δείχνει στους χρήστες πώς θα έμοιαζε το πρόσωπό τους αν είχαν γεννηθεί με το αντίθετο φύλο. Πολλοί επώνυμοι συμπεριλαμβάνονται σε αυτούς που δοκίμασαν την εφαρμογή, με τα αποτελέσματα να σκορπούν γέλιο και ποικίλα σχόλια. Όμως, από αυτούς που φαίνεται πως δεν γέλασαν και πολύ είναι και η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Alpha προχώρησε σε ανάρτηση στο Instagram, όπου ξεσπαθώνει κόντρα στους “ηθικολόγους” οι οποίοι ναι μεν χρησιμοποίησαν την εφαρμογή, όμως είναι αντίθετοι στην αλλαγή φύλου.

“Δεν έχω δει έναν που να μην έχει αλλάξει φύλο στο ίνσταγκραμ μέσω app. Και δως του γέλιο, και δως του καλαμπούρι. Ξαφνικά όμως κοίτα να δεις που κάποιοι από αυτούς χλωμιάζουν, γίνονται ηθικολόγοι κ “ευαίσθητοι” όταν κάποιος τους πει πως όντως έχει διορθώσει το φύλο του. Και όχι με app”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Το Face App έγινε μανία και τα τελευταία 24ωρα τα αποτελέσματα της εφαρμογής κατακλύζουν το ελληνικό ίντερνετ. Tο FaceApp είναι εφαρμογή κινητών για iOS και Android η οποία αναπτύχθηκε από την ρωσική εταιρεία Wireless Lab. Χρησιμοποιεί τεχνολογία νευρωνικού δικτύου για να δημιουργεί αυτόματα άκρως ρεαλιστικές μεταμορφώσεις των προσώπων σε φωτογραφίες.

Η εφαρμογή μπορεί να μετατρέψει ένα πρόσωπο για να το κάνει να χαμογελάει, να το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο ή μικρότερο, ή ακόμα και να του αλλάξει το φύλο.

Τι κάνει το «Face App»

τροποποίηση φωτογραφιών

αλλαγή φύλου (ο χρήστης βλέπει πώς θα ήταν στο αντίθετο φύλο)

αυξομειώνει την ηλικία (νεότερος, γηραιότερος κλπ)

καλλωπισμό

makeup

photoshop

lifting

αλλαγή χρώματος μαλλιών

Αλλαγή χτενισμάτων και πολλά ακόμη

Πολλοί διάσημοι Έλληνες και διάσημες Ελληνίδες  δοκίμασαν την εφαρμογή και τα αποτελέσματα έγιναν viral

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις