Παναγιώτης Σκαφτούρος σύντροφος: Συγκλονίζει η Θωμαή – “Έχασε” τον άνθρωπό της σε τροχαίο

ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτης Σκαφτούρος σύντροφος: Συγκλονίζει η Θωμαή – “Έχασε” τον άνθρωπό της σε τροχαίο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Παναγιώτης Σκαφτούρος σύντροφος: Θρήνο στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει προκαλέσει ο τραγικός χαμός του Παναγιώτη Σκαφτούρου.

28.06.2020 | 09:49

Παναγιώτης Σκαφτούρος σύντροφος: «Είμαι σοκαρισμένη» είπε κλαίγοντας η σύντροφος του Παναγιώτη Σκαφτούρου πρώην ποδοσφαιριστή στο «Μαζί σου» για τον τραγικό θάνατο του αγαπημένου της σε τροχαίο στη Σαντορίνη. «Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα… Θα τον θυμάμαι πάντα. Θα τον αγαπάω για πάντα». «Απλά έχασε το έλεγχο έπεσε σε ένα ντουβάρι και εκείνος βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητο. Λένε ότι ήταν ακαριαίος ο θάνατός του»λέει η όμορφη σύντροφος του Παναγιώτη για τη στιγμή του τροχαίου.

«Ήμασταν μαζί δυο χρόνια. Το Νοέμβριο θα κλείναμε δυο χρόνια…Εγώ τον περίμενα στο σπίτι και δεν έφτασε ποτέ και πήγα και τον βρήκα νεκρό. Πήγα το πρωί στο σημείο και του άναψα κεράκι και του έβαλα λουλούδια. Τον έχασα για πάντα. Κάναμε όνειρα. Δουλεύαμε μαζί στο ξενοδοχείο τα ετοιμάσαμε μαζί όλα. Το ξενοδοχείο ήταν έτοιμο να δουλέψει… Αλλά δεν πρόλαβε»»… είπε η σύντροφος του Παναγιώτη.

Διαλύθηκε το αμάξι

Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ιωνικό, Εθνικό, Βύζα Μεγάρων. Πριν από ένα χρόνο είχε κρεμάσει τα παπούτσια του και είχε αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή σε ομάδα της Σαντορίνης, αλλά η μοίρα του επιφύλασσε άσχημο παιχνίδι, καθώς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο νησί.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία καθώς ο Παναγιώτης Σκαφτούρος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Το αμάξι στο οποίο επέβαινε έχει υποστεί υλικές ζημίες που προκαλούν σοκ, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα santonews.gr.

Exit mobile version