Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα βιτριόλι νέα: Οργή για δημοσιεύματα, τι λέει φίλη της που την είδε στο νοσοκομείο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Οργή για δημοσιεύματα, τι λέει φίλη της που την είδε στο νοσοκομείο (vid)

Ιωάννα βιτριόλι νέα: "Η Ιωάννα έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει η ρότα στη ζωή της και ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της επίθεσης", σημείωσε η φίλη της.

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Για τη σχέση της Ιωάννας με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι μίλησε η φίλη του θύματος Χριστιάννα Πίτη. Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” του ΑΝΤ1, η φίλη της Ιωάννας τόνισε πως απ’ όσο ξέρει, “με την 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις, αυτό μου έχει πει, αυτό ξέρω. Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί”. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Πίτη, “την 35χρονη εγώ δεν την ξέρω ούτε έχω ακούσει για αυτήν”.

“Η Ιωάννα έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει η ρότα στη ζωή της και ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της επίθεσης”, σημείωσε η φίλη της, λέγοντας ότι έχει επισκεφθεί πολλές φορές το Θριάσιο, αλλά μόλις μία έχει επιτραπεί να δει την Ιωάννα και να μιλήσει μαζί της. “Την Ιωάννα την γνωρίζω από τον Νοέμβριο. Εργαζόταν σε καθημερινή βάση, συχνά και πολλά Σαββατοκύριακα. Έχει μια σοβαρή σχέση εδώ και έναν χρόνο και είχε μια φυσιολογική ζωή”, είπε η Χριστιάνα Πίτη, τονίζοντας πως “ούτε ο χειρότερος εχθρός σου δεν θέλεις να πάθει αυτό που συνέβη στην Ιωάννα”.

Σχολιάζοντας όσα γράφονται και ακούγονται από την ημέρα του περιστατικού και κυρίως από την ημέρα σύλληψης της 35χρονης, η φίλη της Ιωάννας είπε ότι “χρειάζεται προσοχή στα social media, δεν μπορεί να προσπαθούμε να κάνουμε θύτη το θύμα και πρέπει να υπάρχει ενσυναίσθηση, να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση της Ιωάννας. Δεν μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα για έναν άνθρωπο, από αυτά που ανεβάζει στα social media”.

Οργή για προσβλητικά δημοσιεύματα

Η φίλη της Ιωάννας αναφέρθηκε και σε τερατώδεις ανακρίβειες και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων αναφορικά με την 34χρονη, την ίδια και άλλα πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον της Ιωάννας, ενώ επαίνεσε την ψυχραιμία και την εν γένει στάση της μητέρας της 34χρονης, η οποία είναι διαρκώς στο πλάι της άτυχης κοπέλας.

Μάλιστα, η Χριστιάννα Πίτη προχώρησε και σε ανάρτηση στο facebook, όπου εκφράζει την αγανάκτησή της για δημοσιεύματα που αφορούσαν την ίδια και την Ιωάννα. Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1, μια εφημερίδα δημοσίευσε την φωτογραφία και τα στοιχεία της χωρίς pixel κάνονας λόγο για “βιζιτοπαρέα με τη συριζαία” σχετικά με τη σχέση της με την άτυχη Ιωάννα.

Η ανάρτησή της

“Πριν από λίγες ημέρες, όπως ήδη γνωρίζετε οι περισσότεροι, έπεσα θύμα μιας κίτρινης φυλλάδας, η οποία με ψευδή στοιχεία και απύθμενο θράσος λασπολόγησε εις βάρος μου θίγοντας τόσο την αξιοπρέπεια και την ιδιοσυγκρασία μου, όσο και το θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμά μου, τα προσωπικά μου δεδομένα. Αφορμή στάθηκε η παρέα που έκανα τον τελευταίο καιρό με την άτυχη Ιωάννα που δέχτηκε την αποτρόπαια επίθεση με το βιτριόλι… Κάποιος λοιπόν που δεν σέβεται ούτε τους νόμους αλλά ούτε και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, (καθώς δημοσιοποίησε την προσωπική μου κατάθεση από την αστυνομία με τη διεύθυνσή μου, τον αριθμό ταυτότητας,την υπογραφή και γενικά κάθε προσωπικό μου στοιχείο με φωτογραφικό υλικό δικό μου, δίχως να έχει φροντίσει έστω να καλύψει με μωσαϊκό τα χαρακτηριστικά μου και χωρίς να με γνωρίζει προσωπικά), εξαπέλυσε αισχρή επίθεση ως προς το πρόσωπό μου.

Μάλιστα διαστρέβλωσε πλήρως τα όσα εμπιστεύτηκα στην αστυνομία στην συγκεκριμένη κατάθεση, βάζοντας λόγια στο στόμα μου και προσπαθώντας να με “εκθέσει” και προς το θύμα.
Αν και επέλεξα να απέχω όλο αυτό το διάστημα και να μη προβώ σε κάποια δήλωση σεβόμενη την Ιωάννα και την οικογένειά της, ούτε ανήρτησα οτιδήποτε στο site που διατηρώ, νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να αποκατασταθεί η αλήθεια.”

Δείτε ακόμη

Στις φυλακές Ελαιώνα η 35χρονη Έφη, για πέμπτη εβδομάδα νοσηλεύεται η άτυχη Ιωάννα

Οι δικηγόροι της Ιωάννας απαντούν για την “πρώτη συνέντευξη της 34χρονης”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις