Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Άρης-ΠΑΟΚ στις 19:15
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Άρης-ΠΑΟΚ στις 19:15

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στις 19:15 (Novasports 2) ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στις 19:15 (Novasports 2) ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Άρης θα επιδιώξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Και ο ΠΑΟΚ έχει τον ίδιο στόχο, αλλά πρωτίστως κυνηγάει τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, έχουν και ένα κοινό κίνητρο… Τον τίτλο του «αφεντικού» της Θεσσαλονίκης. Ξένος διαιτητής στην αναμέτρηση του «Κλ. Βικελίδης» και συγκεκριμένα ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ. Ο διεθνής ρέφερι είχε σφυρίξει και τον περσινό τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Τόρστεν Σίφνερ και Μάρκο Ακμούλερ. 4ος ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) και στο VAR ο Γερμανός Σάσα Στέγκεμαν και ο Ράινχαρτ Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής).

Ο Άρης για ακόμη μία χρονιά έμεινε εκτός διεκδίκησης τίτλου και συγκεκριμένα του Κυπέλλου, που ήταν ο μεγάλος στόχος του. Οι κίτρινοι θέλουν την εξιλέωση και θα την πετύχουν μέσω μιας νίκης κόντρα στον δικό τους «αιώνιο» αντίπαλο. Ο Άρης θα παραταχθεί ξανά χωρίς τον Σόουζα, ενώ εκτός έμεινε ο Λάρσον (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Μαρτίνς (γαστρεντερίτιδα). Οι 11 του Άρη θα είναι οι Κουέστα, Σάσα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Ματίγια, Τόνσο, Γκάμα, Φετφατζίδης, Μαντσίνι και Ιντέγε. Αυτό θα είναι και το τελευταίο ματς του Φετφατζίδη, ο οποίος θα παραχωρηθεί στην Αλ Αΐν, έναντι 1,7 εκ. ευρώ! Την αποστολή συμπληρώνουν οι Εμάν, Ντιγκινί, Αμπού Μπα, Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Μπακούτσης και Μπαγκαλιάνης.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Με προβλήματα ο ΠΑΟΚ

Ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου βάρυνε κι άλλο το κλίμα στον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά πρέπει πάση θυσία να τερματίσει 2ος για να μην πάει… στράφι η χρονιά. Για να το πετύχει η νίκη στο ματς αυτό είναι απαραίτητη. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Βιεϊρίνια, Πέλκας, Ζαμπά, Μίσιτς, Κρέσπο, Αουγκούστο και Βέρμπλουμ. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, με τους Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον και Γιαννούλη στην άμυνα. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαουρίσιο και Εσίτ, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Τζόλης και Λημνιός. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Άκπομ.

Δείτε ακόμη

Τίτλος ή… ζημιά;
Πέθανε από κορονοϊό ο Ίλια Πέτκοβιτς
Με τρία ματς κλείνει σήμερα η προημιτελική φάση του κυπέλλου Αγγλίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις