Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: ΑΕΚ-Ολυμπιακός στις 21:30

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: ΑΕΚ-Ολυμπιακός στις 21:30

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στις 21:30 (Novasports 1) τον Ολυμπιακό, σε ένα ντέρμπι πολύ ιδιαίτερο και για τις δύο ομάδες.

28.06.2020 | 14:42

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στις 21:30 (Novasports 1) τον Ολυμπιακό, σε ένα ντέρμπι πολύ ιδιαίτερο και για τις δύο ομάδες. Η μία θέλει νίκη για να μείνει στο «κόλπο» της δεύτερης θέσης. Ο άλλος για να κατακτήσει και μαθηματικά το 45ο πρωτάθλημά του και δευτερευόντως να διατηρήσει το αήττητο. Και οι δυο να δείξουν τις… δυνάμεις τους εν όψει του μεταξύ τους τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Οι ξένοι διαιτητές επανέρχονται και στα πλέι οφ. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν, που είχε σφυρίξει το Ολυμπιακός-Γουλβς, για το Γιουρόπα Λιγκ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νικολά Ντανό και Σιρίλ Γκρενγκόρ και 4ος ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας). Στο VAR οι Γάλλοι Ζερόμ Μπρισάρ και Βιλί Ντελαζό.

Η ΑΕΚ πάει κυριολεκτικά μισή στο ντέρμπι, καθώς κόντρα στον Ολυμπιακό θα λείψουν επτά ποδοσφαιριστές. Οι τιμωρημένοι Σιμόες, Μάνταλος, Ολιβέιρα, οι τραυματίες Μπακάκης, Λόπεζ, Γαλανόπουλος και ο Μπάρκας. Το πρόβλημα του τελευταίου προέκυψε χθες. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώτας, με τους Παουλίνιο, Χουλτ, Σβάρνα και Τσιγκρίνσκι στην άμυνα. Στο κέντρο οι Σιμάνσκι, Κρίστισιτς και μπροστά τους οι Λιβάγια, Αλμπάνης, Βέρντε, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Αραούχο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Αθανασιάδης, Οικονόμου, Λάτσι, Σταμούλης, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Χωρίς Βαλμπουενά

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη για να κατακτήσει και μαθηματικό το 45ο πρωτάθλημά του. Κάτι που θα γίνει και με ισοπαλία, αν νωρίτερα ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει τον Άρη. Παράλληλα, θέλουν να διατηρήσουν και το αήττητο. Εκτός αποστολής έμεινε ξανά ο Βαλμπουενά, όπως και οι Σουντανί, Χριστοδουλόπουλος. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, με τους Ελαμπντελαουί, Σεμέντο, Μπα και Τσιμίκα στην άμυνα. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιλιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στη δεξιά πτέρυγα ο Φορτούνης, στην αριστερή ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καφού, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μπρούνο και Χασάν.

Δείτε ακόμη

Πέθανε από κορονοϊό ο Ίλια Πέτκοβιτς
Με τρία ματς κλείνει σήμερα η προημιτελική φάση του κυπέλλου Αγγλίας
Η Ρεάλ δοκιμάζεται στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ!
Exit mobile version