Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Παναιτωλικός-Αστέρας στις 19:30
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Παναιτωλικός-Αστέρας στις 19:30

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί στις 19:30 (ΕΡΤ Sports) τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς «do or die» για τους γηπεδούχους.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί στις 19:30 (ΕΡΤ Sports) τον Αστέρα Τρίπολης, σε ένα ματς «do or die» για τους γηπεδούχους. Μετά τη χθεσινή νίκη του Πανιωνίου, που έβαλε φωτιά στην ουρά, ο Παναιτωλικός θέλει πάση θυσία τη νίκη. Η θα την πάρει για να σωθεί ή θα… βουλιάξει. Ο Αστέρας δεν είναι αδιάφορος, αφού θέλει την πρωτιά στα πλέι άουτ και θα κυνηγήσει τη νίκη. «Άρχοντας» της αναμέτρησης θα είναι ο Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων). Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Νικολακάκης (Ηρακλείου) και Θοδωρής Αϊνάλης (Μακεδονίας). Τέταρτος ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας) και στο VAR οι Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας) και Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής).

Ο Παναιτωλικός είναι πλέον σε δύσκολη κατάσταση αφού ισοβαθμεί με τον Πανιώνιο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι Αγρινιώτες δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Με τρίποντο, πάντως, θα βρεθούν «καβάλα στ’ άλογο» καθώς θα προσπεράσουν και την Ξάνθη στη βαθμολογία. Το θετικό για τον προπονητή των «καναρινιών» Μάκη Χάβο  είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στην αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς με τους Αρκάδες συμμετέχουν οι: Άλβαρες, Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης, Καββαδίας, Κέβιν, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Ρόσα, Ταχάρ, Τζανακάκης, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ, Φυτόπουλος.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Με καρέ απουσιών ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι «άνετος κι ωραίος» αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, οι Αρκάδες θέλουν την πρωτιά στα πλέι άουτ και δεν θα παραταχθούν αδιάφοροι στην αναμέτρηση αυτή. Θέλουν τη νίκη για να μείνουν πάνω από τον Ατρόμητο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των Περιστεριωτών αύριο. Ο Μίλαν Ράσταβατς αντιμετωπίζει τέσσερα προβλήματα για το ματς αυτό, αφού εκτός έμειναν οι Σουάρεθ, Άνχελ, Βλάχος και Βαλιέντε. Την αποστολή του Αστέρα αποτελούν οι: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Τασουλής, Πασαλίδης, Παναγιώτου, Κώτσιρας, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Αλάγκμπε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Τζίμας, Ριέρα, Σίτο, Ντέλετιτς, Δουβίκας, Λουίς Φερνάντεθ, Ρεγκίς και Αλί Μπαμπά.

Δείτε ακόμη

Για το γόητρο και το Τσάμπιονς Λιγκ!
Τίτλος ή… ζημιά;
Πέθανε από κορονοϊό ο Ίλια Πέτκοβιτς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις