Serie A – προαναγγελία: Παίζονται θέσεις Ευρώπης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Παίζονται θέσεις Ευρώπης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια οι κυριότερες κόντρες στα έξι αποψινά παιχνίδια που συμπληρώνουν και κλείνουν το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

28.06.2020 | 09:33

Serie A – προαναγγελία: Με έξι παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η 28η αγωνιστική της Serie A. Γεμάτο πρόγραμμα και με σπουδαία παιχνίδια για όλες τις περιοχές του βαθμολογικού πίνακα. Ασφαλώς, όμως, τα φώτα πέφτουν σε μία μεγάλη μονομαχία, το παιχνίδι της Μίλαν με τη Ρόμα στο Σαν Σίρο. Οχι το κλασσικό ντέρμπι με την έννοια της λέξης, αλλά ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι στην Ιταλία!

Η αναμέτρηση της Μίλαν με τη Ρόμα έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Μίλαν βρίσκεται στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και θέλει οπωσδήποτε νίκη αύριο. Η Ρόμα έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για το Europa League. Και θέλει νίκη για να το σφραγίσει και μαθηματικά το συντομότερο. Αλλά αν μπορέσει και να πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος!

Serie A – προαναγγελία: Νάπολι – Σπαλ

Παιχνίδι με βαθμολογικό κίνητρο και για τις δύο ομάδες είναι το αυριανό. Οι Ναπολιτάνοι έχουν το ψυχολογικό αβαντάζ, μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου. Δικαίως θεωρούνται φαβορί. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κερδίσουν αύριο με σκοπό να παραμείνουν στην κοντά στην 5η Ρόμα, που είναι στο +6. Από την άλλη η Σπαλ κατέχει την προτελευταία θέση και θέλει την νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει για την σωτηρία της.

Serie A – προαναγγελία: Σαμπντόρια – Μπολόνια

Η αδιάφορη Σαμπντόρια υποδέχεται την Μπολόνια στην Γένοβα σε ένα παιχνίδι που μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν κίνητρο. Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί η γηπεδούχος ομάδα. Η Μπολόνια θα μπει δυνατά για την νίκη, την οποία χρειάζεται για να μπορέσει να παραμείνει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Serie A – προαναγγελία: Σασσουόλο – Βερόνα

Η Σασσουόλο θα κοντραριστεί με την Βερόνα σε ένα αδιάφορο ματς για εκείνη. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει μέτρια χρονιά και δεν έχουν κάποιο κίνητρο για τον αγώνα. Η Βερόνα θέλει την νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει σε μία έξοδο στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μαζέψει 38 βαθμούς και βρίσκονται στο -4 από την 6η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Serie A – προαναγγελία: Ουντινέζε – Αταλάντα

Η Ουντινέζε δεν έχει εξασφαλίσει την σωτηρία της, βρίσκεται στην 15η θέση και δεν έχει κάποιο κίνητρο για τον αγώνα. Απο την άλλη, η Αταλάντα διανύει μια εξαιρετική σεζόν. Και θέλει νίκη αύριο για να παέι στο -1 από την 3η Ίντερ. Η Ουντινέζε δεν θα έχει στην διάθεση τους τραυματίες Μαντραγκόρα, Πρόντλ και τον τιμωρημένο Ντε Πολ. Η ομάδα του Μπέργκαμο θα παραταχθεί πλήρης.

Serie A – προαναγγελία: Πάρμα – Ίντερ

Την αυλαία ρίχνει το παιχνίδι ανάμεσα σε Πάρμα και Ίντερ. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πλησιάσουν την 6η Νάπολι και να μπορέσουν να κρατηθούν κοντά στις θέσεις που βγάζουν στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι κατέχουν την 3η θέση, βρίσκονται στο -4 από την 2η Λάτσιο. Θαεπιδιώξουν, δε, να παραμείνουν πάνω από την Αταλάντα που είναι ακριβώς τόσο ξοπίσω τους στην 4η θέση.

Δείτε ακόμη:

Με άγχος και λύτρωση στο 118’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Παρέμειναν χωρίς νίκη ΟΦΗ και ΠΑΟ (0-0)
Ο Πανιώνιος… μπουρλοτιέρης των πλέι άουτ, 2-1 την Ξάνθη
Exit mobile version