Serie A – αγωνιστικό: Ανατροπή κι εντός κόλπου!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Ανατροπή κι εντός κόλπου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - αγωνιστικό: Επιβλήθηκε 2-1 της Φιορεντίνα αν και έχανε ως το 67’ - Κοντά στην Ευρώπη η Κάλιαρι, 4-2 την Τορίνο - Γκέλα ολκής 2-2 με Μπρέσια η Τζένοα

28.06.2020 | 01:03

Serie Aαγωνιστικό: Τρομερή νίκη πηρε η Λάτσιο 2-1 κόντρα στη Φιορεντίνα με ανατροπή στο τελευταίο 25λεπτο. Ετσι κατάφερε να μείνει σε απόσταση 4 βαθμών από τη Γιουβέντους και εξακολουθεί να ελπίζει στον τίτλο. Η Λάτσιο είχε βρεθεί να χάνει από το 25’, όταν η Φιορεντίνα με τον Ριμπερί ξεκλείδωσε την άμυνά της, ενώ απειλήθηκε με δεύτερο γκολ (δοκάρι οι βιόλα). Όμως πίεσε αφόρητα και όταν ο ΚΑϊσέδο κέρδισε πέναλτι στο 67’ ο Ιμομπιλε ισοφάρισε. Για να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 82’ ο Λουίς Αλμπέρτο.

Στο ματς που άνοιξε το ημερήσιο πρόγραμμα η Μπρέσια ανάγκασε σε οδυνηρή ισοπαλία την Τζένοα. Ουραγός και σχεδόν καταδικασμένη η γηπεδούχος, δεν παρατάει τη μάχη και κράτησε την ομάδα της Γένοβας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Μάλιστα προηγήθηκε 2-0 στο 13’ με τέρματα των Αλφρέντο Ντοναρούμα (10’) και Αλεσάντρο Σεμπρίνι (13’) και άφησε υποσχέσεις για εύκολο απόγευμα. Ομως η Τζένοα δεν το παράτησε και αφού μείωσε με πέναλτι-γκολ του Ιάγκο Φάλκο στο 38’, ισοφάρισε στο 70’ με τέρμα ξανά από την άσπρη βούλα και εκτελεστή αυτή τη φορά τον Πιναμόντι.

Serie A – αγωνιστικό: “Βλέπει Ευρώπη η Κάλιαρι”

Η Κάλιαρι διέλυσε την Τορίνο 4-2 και πλέον έχει σοβαρές ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ η Τορίνo αν και δεν κινδυνεύει άμεσα, δεν έχει σωθεί κιόλας. θέλει βαθμούς να το σιγουρέψει. Για τους νικητές απο ένα γκολ πέτυχαν οι Νάντεζ ( 12’), Σιμεόνε (17’), Ναινγκολαν (46’) και Ζοάο Πέδρο (68’ πεν.). Η γκρανάτα είχε μειώσει προσωρινά σε 3-2 με τέρματα των Μπρέμερ και Μπελότι (60’ και 66’ αντίστοιχα).

Δείτε ακόμη:

“Ακόμα με ρωτάνε αν θα παω στη Λάτσιο”!
Διπλό αστεράτο για την Γουλβς στο Βίλα Παρκ
Νίκος Αλέφαντος: Πλήθος κόσμου στο ύστατο χαίρε -Τυλιγμένο το φέρετρο με την σημαία του Ολυμπιακού
Exit mobile version