Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / FA Cup – Προημιτελικά: Βγαίνει η τετράδα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

FA Cup – Προημιτελικά: Βγαίνει η τετράδα!

FA Cup - Προημιτελικά:Λέστερ και Τσέλσι σε σούπερ κόντρα με τρόπαιο ένα εισιτήριο στα ημιτελικά - Στο Νιούκαστλ δοκιμάζεται η Σίτι

FA Cup – Προημιτελικά: Ξεκαθαρίζει το τοπίο στο FA Cup της Αγγλίας. Με τις τρεις τελευταίες κόντρες των προημιτελικών πατάμε …πόδι στην τετράδα της διοργάνωσης. ‘Εκεί που ήδη έχει προκριθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστω με το αγχωτικό 1-2 στο 118’ επί της Νόριτς! Στα τρία ματς του αποψινού προγράμματος, όλα τα μάτια στραμμένα στο ζευγάρι ΛέστερΤσέλσι, το οποίο, είναι αυτό που ξεχωρίζει και λόγω επιδόσεων των δύο αντιπάλων στο πρωτάθλημα.

Σπουδαίο ματς είναι και το Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ. Αμφίρροπο για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι έχουν μπεί άσχημα μετά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, αφού ο απολογισμός τους είναι 1 ισοπαλία και 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Θα παραταχτεί σχετικά πλήρης, αφού δεν θα έχει τους τραυματίες Τζάκ Ο’ Κόνελ και Λίς Μουσέ. Για την ομάδα του Λονδίνου τα πράγματα είναι χειρότερα. Οι κανονιέρηδες διανύουν μια κακή χρονιά. Μετα την επανέναρξη έχουν 2 ήττες και 1 νίκη. Κόντρα στη Σέφιλντ δεν θα έχει αρκετούς παίκτες διαθέσιμους. Πιο συγκεκριμένα, απο την ομάδα απουσιάζουν οι Μπέρντ Λένο, Κάλουμ Τσέιμπερς, Σέντρικ Σοάρες, Γκάμπριελ Μαρτινέλι, Λούκας Τορέιρα και Πάμπλο Μαρί.

FA Cup – Προημιτελικά: Λέστερ – Τσέλσι

Οι δύο μονομάχοι κονταροχτυπιούνται όλη τη σεζόν. Στο πρωτάθλημα έχουν μόλις ένα βαθμό διαφορά και αυτό δείχνει την δυσκολία του αυριανού παιχνιδιού. Η Λέστερ έκανε πολύ καλή χρονιά μέχρι το lockdown. Από το restart του πρωταθλήματος είναι άλλη ομάδα αφού έχει μόλις μία νίκη σε 4 παιχνίδια. Οι αλεπούδες θα υποδεχθούν “γεμάτοι” τους Λονδρέζους αφού έχουν μόνο δυο τραυματιές (Ντάνιελ Αμαρτέι και Ρικάρντο Περέιρα). Οι μπλέ κάνουν πολύ δυνατή σεζόν υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ. Η αποχή απο την αγωνιστική δράση δεν φαίνεται να την προβλημάτισε και αυτό φαίνεται από τις δύο νίκες που έκανε απέναντι σε Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Σίτι. Θα παραταχτεί χωρίς σοβαρές απουσίες απέναντι στον αυριανό προημιτελικό. Οι δύο ομάδες θα μπουν δυνατά και θα κυνηγήσουν την πρόκριση σε ένα δυνατό παιχνίδι.

FA Cup – Προημιτελικά: Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι

Ιδιαίτερο παιχνίδι είναι αυτό ανάμεσα στην Νιουκάστλ και την Σίτι. Φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι, που, θέλουν το κύπελλο για μείνουν εντός των στόχων τους. Οι γηπεδούχοι θα υποδεχθούν τους περσινούς πρωταθλητές λαβωμένοι. Ο προπονητής της Νιόυκαστλ δεν θα έχει στην διάθεση του 7 παίχτες. Οι Σίτιζενς θα παραταχθούν και αυτοί με αρκετά προβλήματα. Το βάθος του ρόστερ της και η ποιότητα των παιχτών της, την κάνουν φαβορί.

Δείτε ακόμη:

Με άγχος και λύτρωση στο 118’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Παρέμειναν χωρίς νίκη ΟΦΗ και ΠΑΟ (0-0)
Ο Πανιώνιος… μπουρλοτιέρης των πλέι άουτ, 2-1 την Ξάνθη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις