Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γκλέτσος ΣΥΡΙΖΑ: Ο… κωπηλάτης και η σιγουριά ότι ο Τσίπρας θα γίνει πρωθυπουργός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκλέτσος ΣΥΡΙΖΑ: Ο… κωπηλάτης και η σιγουριά ότι ο Τσίπρας θα γίνει πρωθυπουργός

Γκλέτσος ΣΥΡΙΖΑ: Υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτός που άλλαξε την ιστορία της μεταπολίτευσης.

Γκλέτσος ΣΥΡΙΖΑ: Απλός κωπηλάτης στον ΣΥΡΙΖΑ, δίχως να διεκδικεί θέση τώρα ή στο μέλλον, δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης. Υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτός που άλλαξε την ιστορία της μεταπολίτευσης. Αναφερόμενος στην κυβέρνηση της ΝΔ είπε ότι “θα τα κάνουν όλα ρημαδιό” και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τα αλλάξει όλα.

«Σύντροφοι και συντρόφισσες σήμερα μου κάνατε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου» τόνισε ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και μέλος της κεντρικής επιτροπής ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος γίνεται 53 ετών στην τοποθέτηση του στην συνεδρίαση στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας.

Αλέξη προχώρα

«Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους» είπε στη συνέχεια και τόνισε: «Δεσμεύομαι ότι δεν θα διεκδικήσω ποτέ θέση αιρετού και διορισμένου στην επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα είμαι απλός κωπηλάτης και τίποτα παραπάνω γιατί τελικά πείστηκα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που άλλαξε την ιστορία της μεταπολίτευσης.

Οι Έλληνες ψηφοφόροι συνήθιζαν να καταψηφίζουν με τη λογική το μη χείρον βέλτιστων. Έγιναν λάθη ή ενέργειες με το πιστόλι στον κρόταφο αυτά τα ξέρει ο Αλέξης ο Τσίπρα, όμως δείχνει και τώρα στην αντιπολίτευση πως ισχύει αυτό που είχε πει ο αείμνηστος Γεννηματάς πως είναι δεξιοί και αδέξιοι». Έκλεισε την ομιλία του μιλώντας για το μαξιλαράκι των 37 δις που όπως είπε τώρα χρησιμοποιεί η κυβέρνηση της ΝΔ «θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ ξανά στην κυβέρνηση αλλά τι θα παραλάβει, θα τα έχουν κάνει ρημαδιό μπορείς Αλέξη προχώρα!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις