Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δημοσκόπηση 2020 – Νίκος Παππάς: Το ηχητικό και ο Αλέξης Τσίπρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση 2020 – Νίκος Παππάς: Το ηχητικό και ο Αλέξης Τσίπρας

Δημοσκόπηση 2020 - Νίκος Παππάς: Για το το 53,7% υπήρχε παραδικαστικό κύκλωμα επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ - Το κλίμα μετά το σκάνδαλο με το usb του Σάμπυ Μιωνή.

Δημοσκόπηση 2020 – Νίκος Παππάς: Δημοσκόπηση σχετικά με τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον Νίκο Παππά δημοσιεύεται το Σάββατο στα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο». Στην ερώτηση «πιστεύετε ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας γνώριζε όσα καταγγέλλονται σήμερα;» οι απαντήσεις που έδωσαν οι ερωτηθέντες είναι:

Ναι 34,5%,
Μάλλον Ναι 20,2%,
Όχι 19,6%,
Μάλλον Όχι 10,6%,
ΔΞ/ΔΑ  15,1%.
Ένα 54,7% δηλαδή πιστεύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε.

Στην ερώτηση «πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρενέβαινε στη Δικαιοσύνη», το 39.6% απαντά Ναι, Μάλλον Ναι το 22,7%, Όχι το 19%, Μάλλον Όχι το 7,8%, ενώ ΔΞ/ΔΑ το 10,9%. Το 62,3% πιστεύει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρενέβαινε στη Δικαιοσύνη.

Στην ερώτηση αν «υπήρχε παραδικαστικό κύκλωμα το οποίο συμμετείχε σε οικονομικές δοσοληψίες επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», οι ερωτηθέντες απάντησαν: Συμφωνώ 36,2%, Μάλλον Συμφωνώ 17,5%, Διαφωνώ 26,7%, Μάλλον Διαφωνώ 4,2%, ΔΞ/ΔΑ 15,4%.Το 53,7% των ερωτηθέντων δηλαδή πιστεύει ότι υπήρχε παραδικαστικό κύκλωμα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Να σημειωθεί πως σε βαριά ατμόσφαιρα συνεδρίασε το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι αποκαλύψεις Μιωνή για Παππά έχουν προκαλέσει ταραχή στο κόμμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδοκίμασε -προσεκτικά- τον πρώην υπουργό και στενό του συνεργάτη, δηλώνοντας:

“Δεν έχω καμία αμφιβολία για την εντιμότητα των στελεχών μας, τα οποία σε όλες τις περιστάσεις έχουν αποδείξει την ανιδιοτέλεια τους. Από εκεί και πέρα ο καθένας μας πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη που του αναλογεί για λάθη. παραλείψεις ή αστοχίες. Όχι απλά για να πάμε παρακάτω. Αλλά για να μην τα επαναλάβουμε”.

Δείτε ακόμη

Τσανάκα για Παππά: Το μόνο που με ενοχλεί (πλέον), είναι ότι δηλώνουν αριστεροί
Χαμός στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας “άδειασε” κανονικά τον Παππά (vid)
“Η Μαρέβα έχει ελεγχθεί από τρεις εισαγγελείς”, λέει ο δικηγόρος της – “Φανταστείτε τι θα κάνουν με έναν απλό πολίτη”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις