Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγιό: Η Queen Ντίνα, έχει πιάσει το νόημα της ζωής
LIFESTYLE

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγιό: Η Queen Ντίνα, έχει πιάσει το νόημα της ζωής

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγιό: Συνεχίζει τις βουτιές της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγιό: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν άργησε να το καταλάβει: «Η ζωή είναι καλύτερη με μπικίνι» έγραψε στο instagram της και δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη Βουλιαγμένη, όπου αγκαλιά με τον σκύλο της Μιζού ποζάρει με floral μπικίνι. Τα σχόλια αποθεωτικά για το κορμί της και τα likes ξεπέρασαν τις 20.000 σε ένα 24ωρο.

Η Queen Ντίνα, είχε αποκαλύψει πως στην καραντίνα έχασε περίπου πέντε κιλά – την ώρα που οι περισσότεροι έβαλαν – τα οποία μάλιστα προσπαθεί να μην ξαναπάρει. Πριν λίγες ημέρες, η Σπυροπούλου επέστρεψε και στο γυμναστήριο, που είχε στερηθεί λόγω καραντίνας.

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε την να ποζάρει στην παιδική της ηλικία στην αγκαλιά του μπαμπά της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με διαδικτυακούς της φίλους της διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητας της.ν Πριν λίγες ημέρες, όμως και με αφορμή την γιορτή του πατέρα, η παρουσιάστρια έκανε μια διαφορετική ανάρτηση. Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Εκεί, λοιπόν, την είδαμε να ποζάρει στην αγκαλιά του μπαμπά της, Βασίλη, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Δείτε ακόμη

Καινούργιου Vs Σπυροπούλου: Ποια δε μάσησε τα λόγια της
Σπυροπούλου – Καινούργιου: Πρώτη συνάντηση on air με απανωτές μπηχτές (vid)
“Πόλεμος” Σπυροπούλου – Παππά με σκληρά λόγια: Οι κυρίες των πρωινάδικων παίρνουν θέση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις