Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλέφαντος κηδεία: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το γνήσιο παλικάρι των γηπέδων
ΕΛΛΑΔΑ

Αλέφαντος κηδεία: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το γνήσιο παλικάρι των γηπέδων

Αλέφαντος κηδεία: Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και με την παρουσία τόσο του αθλητικού και πολιτικού κόσμου, όσο και του απλού λαού, ο κόσμος αποχαιρετά τον Νίκο Αλέφαντο.

Αλέφαντος κηδεία: Πλήθος ανθρώπων του αθλητισμού, αλλά και απλοί πολίτες βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον παλαίμαχο προπονητή, Νίκο Αλέφαντο ο οποίος «έφυγε» στις 23 Ιουνίου σε ηλικία 81 ετών από καρδιακή προσβολή. Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο Ιωάννης Τραγάκης, η Λόλα Νταϊφα, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μωραλής, ο Νίκος Αναστόπουλος, ο Νίκος Βαμβακούλας, ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος αλλά και άλλοι βετεράνοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Σημειώνεται ότι η σορός του παλαίμαχου προπονητή βρισκόταν σε λαϊκό προσκύνημα από της 11:00 το πρωί. Στη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας πολλοί ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, φωνάζοντας «αθάνατος» στη μνήμη του Νίκου Αλέφαντου ο οποίος άφησε το δικό του στίγμα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στεφάνια έστειλαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΠΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Σωκράτης Κόκκαλης, με τον οποίο εκτός από τη συνεργασία τους στον Ολυμπιακό συνέδεε και μακροχρόνια φιλία, καθώς και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δείτε ακόμη

Πέθανε ο Νίκος Αλέφαντος – Η ξεχωριστή πορεία και οι ατάκες
Με… Σαμαρά το “αντίο” Τσίπρα στον Αλέφαντο (vid)
«Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες»
Νίκος Αλέφαντος: Ο άρχοντας πήρε «τα πάντα όλα» κι έφυγε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις