Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Για την πρώτη τους νίκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Για την πρώτη τους νίκη

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Την πρώτη τους νίκη στα των πλέι οφ ψάχνουν ΟΦΗ και Παναθηναϊκός, που θα αναμετρηθούν στις 21:30 στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Σούπερ Λιγκ – Πλέι οφ: Την πρώτη τους νίκη στα των πλέι οφ ψάχνουν ΟΦΗ και Παναθηναϊκός, που θα αναμετρηθούν στις 21:30 στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Ο μεν Παναθηναϊκος δεν μπορεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, λόγω της τιμωρίας του. Ο ΟΦΗ θα βρίσκεται στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και δεν ψάχνει κάτι περισσότερο, από το μια νίκη απέναντι σε δυνατό αντίπαλο. Στα πλέι οφ θα του δοθούν πολλές ευκαιρίες ακόμη, αλλά ίσως αυτή να είναι η ιδανική με δεδομένες τις ελλείψεις του τριφυλλιού. Διαιτητής  ο Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας). Βοηθοί του οι Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δ. Αττικής) και Γιάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) και 4ος ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά). Στο VAR οι Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας) και Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας).

Ο ΟΦΗ μετράει μόνο ήττες στα πλέι άουτ. Έχει χάσει δύο φορές εκτός έδρας, από Άρη και ΠΑΟΚ και μία εντός από την ΑΕΚ. Οι Κρητικοί θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά πολύ περισσότερο τη νίκη. Στα θετικά για τον προπονητή του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο, η επιστροφή του Νίκου Μαρινάκη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Εκτός παραμένουν οι Σόουζα, Τσιλιανίδης και Δερμιτζάκης. Την αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι: Σωτηρίου, Γουάιλι, Γιαννούλης, Νάστος, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μπράοουν, Κοροβέσης, Στάικος, Σακόρ, Βίκτορ, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ, Ναμπί, Νοικοκυράκης, Δεληγιαννίδης, Σεμέδο, Μάνος, Φιγκεϊρέδο.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Παναθηναϊκός… χιλίων προβλημάτων

Ο Παναθηναϊκός θα πάει στην αναμέτρηση του Γεντί Κουλέ με πολλές απουσίες και άμυνα ανάγκης! Συγκεκριμένα, την αποστολή των πρασίνων δεν ακολούθησαν οι Ινσούα, Γιόχανσον, Δώνης που θα αποχωρήσουν στις 30 του μήνα. Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Νάγκι, Νούνες. Στα θετικά για τον Γιώργο Δώνη η επιστροφή του Μπεκ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Την αποστολή του τριφυλλιού απαρτίζουν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Δείτε ακόμη

Κορυφή και Γιουβέντους σκέφτεται η Λάτσιο και υποδέχεται τη Φιορεντίνα
Η πλατεία φέρνει… σωτηρία!
Η Αστον Βίλα υποδέχεται την Γουλβς σε ματς ζωής!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις