Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Θέλει να μείνει ο Αραούχο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Θέλει να μείνει ο Αραούχο

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Σαν τρελός θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στα κιτρινόμαυρα εμφανίστηκε ο Σέρχιο Αραούχο.

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: Σαν τρελός θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στα κιτρινόμαυρα εμφανίστηκε ο Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός, μιλώντας στη NOVA, υποστήριξε ότι θα δώσει ως το τέλος τον καλύτερό του εαυτό. Τόσο για να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της, όσο και για να δείξει ότι αξίζει να μείνει στην Ένωση! «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είμαι πολύ χαρούμενος πάντα όταν φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ, είτε είναι στην προπόνηση, είτε στον αγώνα. Περνάω καλά, νιώθω καλά, είμαι ευτυχισμένος. Μου δίνει χαρά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την προσπάθεια που έκανε και φυσικά και τη Λας Πάλμας, που ήρθε σε συνεννόηση και συμφωνία. Προσωπικά είμαι ευτυχισμένος», τόνισε για την επέκταση του δανεισμού του κατά έναν μήνα ο Αραούχο.

Το δέσιμό του με τον κόσμο και την ομάδα ο Αργεντινός εμφανίστηκε χαρούμενος. «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές, πως υπάρχει τέτοια αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Αυτό που νιώθω είναι να κάνω τη δουλειά μου και να παίζω το ποδόσφαιρο που θέλω. Κάνω τα λάθη μου και βλέπω ότι ο κόσμος μου τα συγχωρεί. Οπότε αυτό με κάνει χαρούμενο, με κάνει ευτυχισμένο. Θα επέλεγα χίλιες φορές να είμαι εδώ!», ανέφερε ο Αραούχο και πρόσθεσε: «Το πλέον σημαντικό είναι να πείσω την ΑΕΚ ότι πρέπει να είμαι εδώ. Είναι σημαντικός αυτός ο μήνας που έρχεται για να μπορέσω να αποδείξω ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Στα τελευταία παιχνίδια νομίζω είμαι σε αρκετά καλή κατάσταση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο καλά γίνεται. Αυτό που είναι λογικό να γίνει είναι να έρθουν σε διαπραγματεύσεις οι δυο ομάδες. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Σούπερ Λιγκ – ΑΕΚ: «Τρίτος και… φαρμακερός τελικός»

Όσον αφορά τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό ο Σέρχιο Αραούχο είπε: «Σε προσωπικό επίπεδο θα είναι ο τρίτος μου τελικός στην Ελλάδα με την ΑΕΚ. Και όπως λέμε και στην Αργεντινή και στην Ισπανία και εδώ στην Ελλάδα: Νομίζω θα είναι η τρίτη και φαρμακερή, νομίζω αυτή τη φορά θα είναι για να κερδίσουμε». Ενώ για το ντέρμπι πρωταθλήματος που ακολουθεί με τους «ερυθρόλευκους» σχολίασε: «Αυτό που ξέρω είναι πως όλοι οι συμπαίκτες μου είναι πανέτοιμοι στο να δώσουν το 120% του εαυτού τους και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε».

Δείτε ακόμη

Μάντζιος: «Ή ανακαλεί, ή λογοδοτεί!»
Ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο ΟΦΗ, ΠΑΟ
Κορυφή και Γιουβέντους σκέφτεται η Λάτσιο και υποδέχεται τη Φιορεντίνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις