Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Καθάρισε στην επανάληψη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Καθάρισε στην επανάληψη

Serie A - αγωνιστικό: Η βέκια σινιόρα χρειάστηκε 53’ να ανοίξει το σκορ, αλλά μετά ήταν καταιγιστική και διέλυσε 4-0 τη Λέτσε - Στο +7 από τη Λάτσιο και πάλι

Serie A – αγωνιστικό: Έκανε την έκπληξη τον περασμένο Οκτώβριο και άφησε εκτός μάχης τον Ρονάλντο ο Μαουρίτσιο Σάρι και η Γιουβέντους είχε πετάξει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη τίτλου (1-1 με Λέτσε)! Αυτό δεν το ξέχασε ποτέ, προφανώς. Και σήμερα έπαιξε full on, με τον CR7 στην 11άδα και με μόνο στόχο το τρίποντο για να μην δώσει δικαίωμα στη Λάτσιο να πλησιάσει! Αποτέλεσμα; Ενα ευρύ 4-0 με όλα τα τέρματα να σημειώνονται στο β’ μέρος!

Η Γιουβέντους είχε… προβλήματα στο ξεκίνημα του ματς και το 0-0 βάρυνε τα πόδια των παικτών του Σάρι. Η Λέτσε παρά την αποβολή του Λουτσιόνι στο 31’ αντεχε και μετέφερε το άγχος στην πλευρά των γηπεδούχων. Και αυτό διήρκεσε, ως συνήθως, μέχρι να μπει το πρώτο τέρμα. Ο Ντιμπάλα στο 53’ έλυσε το γόρδιο δεσμό, έκανε το 1-0 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!

Serie A – αγωνιστικό: Το καθάρισε εύκολα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το όπλο του και στο 62’ με γκολ-πέναλτι σημείωσε το 2-0. O Ιγκουαίν επέστρεψε στη δράση με γκολ, αφού ήταν ο σκόρερ του 3-0 στο 83’. Το σκορ για τη βέκια σινιόρα έκλεισε ο Ντε Λιχτ στο 85’ και σφράγισε το θρίαμβο των μπιανκονέρι. Tελικό σκορ το 4-0. Με το τρίποντο αυτό η Γιούβε άνοιξε εκ νέου τη διαφορά της από τη Λάτσιο στο +7. Ετσι την αναγκάζει να κερδίσει το δικό της ματς (σημερα με τη Φιορεντίνα) για να μην μείνει πολύ πίσω και τελειώσει από τώρα η μάχη τίτλου. Εχει μεταφέρει δηλαδή, όλο το άγχος στη Ρώμη! Η δε Λέτσε, από την πλευρά της, παρέμεινε 18η θέση με 25 βαθμούς και έχει ένα βουνό να σκαρφαλώσει για να μην μείνει στην τριάδα υποβιβασμού ως τέλους. 

Δείτε ακόμη:

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Νίκου Αλέφαντου
ΟΠΑΠ Game Time: Ο Γιώργος Λιβάνης αναλύει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Το «κάντο όπως ο Λιβάγια» έχει ξαναγυριστεί…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις