Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πορτογαλία – Μπελενένσες: Σκέφτηκαν αποχώρηση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πορτογαλία – Μπελενένσες: Σκέφτηκαν αποχώρηση

Πορτογαλία - Μπελενένσες: Η κακή -κατά τη γνώμη τους- διαιτησία στο ματς με τη Σπόρτινγκ στάθηκε αφορμή να πέσει στο τραπέζι η ιδέα αποχώρησης απο το ματς!

ΠορτογαλίαΜπελενένσες: Η Μπελενένσες δεν έχει σωθεί ακόμα, αλλά δεν έχει σκοπό και να το παρατήσει. Ένα μικρό σερί θετικών αποτελεσμάτων την έφεραν εκτός επικίνδυνης ζώνης, αλλά ακόμα έχει δρόμο η μάχη παραμονής. Υποδεχόμενη, λοιπόν, την Σπόρτινγκ δεν ήταν ούτε μοιρολάτρες οι άνθρωποί της, ούτε παραδομένη η ομάδα στην τύχη της. Προηγήθηκε στο σκορ των πρασίνων, αλλά η ανατροπή στο ημίχρονο σε 1-3 δεν έγινε χωρίς παρατράγουδα. Οργισμένοι από τη διαιτησία του Ελντερ Μαλιέιρο οι άνθρωποι της Μπελενένσες σκέφτηκαν ακόμα και να μην βγουν στο δεύτερο μέρος!

Οι δύο ομάδες πήγαν με σκορ 1-3 στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα. Η Σπόρτινγκ το γύρισε με πρωταγωνιστή τον Καμπράλ που είχε σκοράρει δύο τέρματα. Το ένα εξ αυτών με πέναλτι, αλλά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με τη δεύτερη προσπάθεια. Στην πρώτη εκτέλεση τον νίκησε ο γκολκίπερ Κόφι. Ο ρέφερι Μαλιέιρο έδειξε επανάληψη, υποστηρίζοντας ότι δεν κράτησε τα δύο πόδια στη γραμμή της εστίας ο γκολκίπερ!

Πορτογαλία – Μπελενένσες: Επικράτησε η λογική

Έξαλλοι οι παίκτες και οι άνθρωποι της Μπελενένσες, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόδοση του Μαλιέιρο. Σε σημείο τέτοιο, που ο πρόεδρος του κλαμπ, Πάτρικ Μοράις ντε Καρβάλιο, έριξε την ιδέα να μην κατέβει η ομάδα στο δεύτερο μέρος στο ματς. Εντέλει επικράτησε η λογική και η σκέψη εγκαταλείφθηκε, άλλως οι ποινές που προβλέπονται θα είχαν θέσει εν αμφιβόλω τη θέση της στην κατηγορία!

Η πέτρα του …σκανδάλου, ο ρέφερι Ελντερ Μαλιέιρο

Δείτε ακόμη:

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Νίκου Αλέφαντου
ΟΠΑΠ Game Time: Ο Γιώργος Λιβάνης αναλύει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ
Το «κάντο όπως ο Λιβάγια» έχει ξαναγυριστεί…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις