Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αργεντινή – Μπόκα Τζούνιορς: Μόνο σεβασμός για τον Τέβες!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αργεντινή – Μπόκα Τζούνιορς: Μόνο σεβασμός για τον Τέβες!

Αργεντινή – Μπόκα Τζούνιορς: Το μεγαλείο της ψυχής του έδειξε ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος προχωρά σε μια πράξη με πολύ μεγάλη σημασία.

Αργεντινή – Μπόκα Τζούνιορς: Το μεγαλείο της ψυχής του έδειξε ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος προχωρά σε μια πράξη με πολύ μεγάλη σημασία. Ο Αργεντινός επιθετικός αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπόκα Τζούνιορς. Μόνο που ο μισθός του για να παίξει άλλους έξι μήνες με την Μπόκα δεν θα πάει στην τσέπη του. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος οι απολαβές του θα δοθούν σε μη κερδοσκοπική οργάνωση για φιλανθρωπίες! Αν μη τι άλλο είναι μια ενέργεια που δίνει έναν ακόμη λόγο στους οπαδούς της Μπόκα να τον λατρέψουν. Αλλά και στους συμπαίκτες του στην ομάδα –και όχι μόνο– να τον σέβονται ακόμη περισσότερο.

Με αφορμή τις φήμες ότι η αγαπημένη του ομάδα του προσέφερε ανανέωση συμβολαίου, ο «Καρλίτος» επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει στην Μπόκα. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι θα παίζει δωρεάν και το χρηματικό αντίτιμο που θα λάμβανε θα δοθεί απευθείας για φιλανθρωπίες. «Σε αυτή την πανδημία που περνάμε και στην οποία ο κόσμος υποφέρει από έλλειψη εργασίας, αποφασίσαμε με την οικογένειά μου ότι όλο το συμβόλαιο που μου πρόσφερε η Μπόκα θα το δωρίσω σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση», ανέφερε συγκεκριμένα ο Τέβες.

Αργεντινή – Μπόκα Τζούνιορς: «Να πάρουμε το Λιμπερταδόρες»

Ο Τέβες στη δήλωσή του έδωσε και το έναυσμα στους οπαδούς για τη συνέχεια. Όπως τόνισε θέλει να κατακτήσει το Κόπα Λιμπερταδόρες με την ομάδα της καρδιάς του στο φινάλε της ποδοσφαιρικής του καριέρας. «Δεν θέλω χρήματα, δεν θέλω να τα δω. Θέλω να πάνε εκεί όπου θα αποφασίσουμε, ώστε να βοηθηθούν πολλές οικογένειες. Εγώ θέλω να παίξω έξι μήνες και να κατακτήσω το Κόπα Λιμπερταδόρες», σημείωσε ο Κάρλος Τέβες. Ο 36χρονος φορ αγωνίζεται από το 2018 στην Μπόκα και σε 45 συμμετοχές έχει σκοράρει 14 γκολ.

Δείτε ακόμη

Φερ πλέι από Ολυμπιακό για τον τελικό Κ17!
Καρέρα: «Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε τον Ολυμπιακό»
Με 16 νέα κρούσματα το Ορλαντο και η επανέναρξη στο ΝΒΑ απομακρύνονται!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις