Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κόνι Μεταξά J2US: Full in love είναι η γνωστή τραγουδίστρια
LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά J2US: Full in love είναι η γνωστή τραγουδίστρια

Κόνι Μεταξά J2US: "Ο σύντροφός μου είναι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό που κάνουμε στο J2US και είναι fan club." αναφέρει η κόρη του Λευτέρη Πανταζή.

Κόνι Μεταξά J2US:  Στα καλύτερα της βρίσκεται αυτή την περίοδο η Κόνι Μεταξά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια βλέπει τόσο την προσωπική της ζωή όσο και την επαγγελματική να ανθίζει, καθώς έχει κερδίσει τις καλύτερες κριτικές μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό στο “Just the 2 of us”, ενώ παράλληλα στο πρόσωπο του Μάριου Καπότση έχει βρει την ευτυχία. Το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” παρουσίασε τις δηλώσεις της Κόνι Μεταξά στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Ντάφλο.

“Ο σύντροφός μου είναι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό που κάνουμε και είναι fan club. Και αυτός και η οικογένειά μου και η οικογένεια του Τάσου. Αγόρι δεν έχει ούτε κορίτσι. Όλοι μας βοηθάνε, όλοι μας στηρίζουν. Είμαστε όλοι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα μείνει ο σύντροφός μου στην Ελλάδα, ή θα φύγει για το εξωτερικό. Η απόσταση δεν είναι καθόλου εύκολη. Τώρα που συνηθίσαμε θα είναι πολύ δύσκολο αν ξαναφύγει”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.

Δείτε ακόμη

Τανιμανίδης για Μπόμπα: «Η Χριστίνα πήρε φήμη… όταν με παντρεύτηκε»
Κολάζει η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα!
Το “αντίο” του Νίκου Μουρατίδη στον άτυχο Σκαφτούρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις