Έθνικ καλοκαιρινό καπέλο: από την Ασία με αγάπη

LIFESTYLE

Έθνικ καλοκαιρινό καπέλο: από την Ασία με αγάπη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Έλενα Φάκου

Έθνικ καλοκαιρινό καπέλο: τώρα μπορείς να φορέσεις στην παραλία ένα statement αξεσουάρ με παραδοσιακό χαρακτήρα

26.06.2020 | 17:36

Έθνικ καλοκαιρινό καπέλο: Κανείς δεν μπορει να αμφισβητήσει ότι το it girl Τάμτα πειραματίζεται συνεχώς με την εμφάνισή του και τα καταφέρνει θαυμάσια πραγματοποιώντας ασταμάτητα εκκεντρικές και πρωτότυπες εμφανίσεις με τη βοήθεια των συνεργατών της και πιο συγκεκριμένα της στυλίστριάς της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη, η οποία μάλιστα αν θυμάσαι ήταν και μέλος της κριτικής επιτροπής στην πρώτη σεζόν του reality ‘My style rocks’.

Η Τάμτα δοκιμάζει συνεχώς νέα look τόσο στα ρούχα όσο και στα μαλλιά της και το αγαπημένο της αξεσουάρ είναι οι περούκες: δεν την έχουμε δει σχεδόν ποτέ με τα ίδια μαλλιά, αλλάζει χτένισμα, χρώμα και μήκος. Ακόμα όμως κι όταν βλέπουμε τα φυσικά της μαλλιά και πάλι είναι επιμελημένα έτσι ώστε να αποτελέσουν στυλιστική πρόταση.

 

γράφει η Έλενα Φάκου

 

Το καπέλο της Τάμτα μπορεί να αποτελέσει έμπνευση και για το δικό σου φέτος

 

Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει τις διακοπές της στα νησιά του Αιγαίου μαζί με την παρέα της και κάθε ανάρτηση στον προσωπικο της λογαριασμό στο Instagram αποτελεί και μια νέα σελίδα στο daily fashion diary. Αυτή τη φορά το statement κομμάτι είναι το καπέλο: ένα κωνικό παραδοσιακό έθνικ καπέλο από ψάθα που προέρχεται από την Ασία.

 

Όπως είναι γνωστό τα αξεσουάρ παραλίας είναι λίγα αλλά πολύ σημαντικά: μαγιό, καπέλο, γυαλιά ηλίου, σαγιονάρες και κάποιο beachwear κομμάτι για πάνω από το μαγιό, το λεγόμενο cover up, όπως μια τουνίκ, ένα παρεό, ή κάτι άλλο οπωσδήποτε αέρινο και ευκολοφόρετο. Σε κάθε περίπτωση το καπέλο είναι ένα αξεσουάρ το οποίο προστατεύει από τον ήλιο και ταυτόχρονα χαρίζει τύπο, γι αυτό και πρέπει να επενδύσεις σε αυτό.

Αν λοιπόν αγαπάς τα μεγάλα καπέλα, τότε μια έθνικ πρόταση η οποία προέρχεται από την παράδοση ενός λαού όπως οι Ασιάτες ή η Λατινοαμερικάνοι αποτελεί μια πολύ καλή ιδέα. Είναι καπέλα που έχουν αποδείξει πως αντέχουν στις καιρικές συνθήκες και διαθέτουν προσωπικότητα. Μπορείς να επιλέξεις αυτό που σε εκφράζει αν επισκεφθείς ένα κατάστημα που διαθέτει καπέλα με έθνικ επιρροές και να είσαι βέβαιη ότι θα ανταμοιφθείς τόσο στυλιστικά όσο και πρακτικά. Η μόνη προϋπόθεση είναι να μπορείς να το υποστηρίξεις τόσο καλά όσο η Τάμτα.

 

Δείτε ακόμη

Aν βαριέσαι να κάνεις γυμναστική, τότε αδυνάτισε όπως οι Γαλλίδες
Aυτά τα τρία χρώματα στο μανικιούρ είναι ταυτόχρονα διαχρονικά και μοντέρνα
Tρία λάθη που οι κομψές γυναίκες αποφεύγουν στην παραλία
Exit mobile version