Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής γάμος: Η πρόβα νυφικού και η εντυπωσιακή βέρα της (vid)
LIFESTYLE

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής γάμος: Η πρόβα νυφικού και η εντυπωσιακή βέρα της (vid)

Ελένη Χατζίδου - Ετεόκλης γάμος: Παντρεύονται, ενώ την ίδια μέρα θα βαφτίσουν και την κόρη τους!

Ελένη Χατζίδου – Ετεόκλης γάμος: Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου παντρεύονται στις 19 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, την ίδια μέρα θα βαφτίσουν και την κόρη τους. Η Ελένη Χατζίδου έκανε πρόβα νυφικού και μίλησε και στην εκπομπή, Ευτυχείτε: “Δεν ήρθαμε με τον Ετεοκλή στην πρόβα νυφικού, είπαμε να κρατήσουμε και κάτι. Τα λέμε όλα μεταξύ μας και τα μοιραζόμαστε και με τον κόσμο και μας αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο αλλά τουλάχιστον το νυφικό μου να το κρατήσω να το δει ο Ετεοκλής εκείνη την ημέρα και ο κόσμος που θα το δει από τις φωτογραφίες μας. Ο γάμος θα είναι κλειστός, θα είναι λίγα άτομα. Θα είναι πάρα πολλοί φίλοι μας, συγγενείς, άνθρωποι που ξέρουμε ότι μας αγαπάνε και τους αγαπάμε, που μας έχουν στηρίξει πάρα πολύ. Θα το κάνουμε στο πιο μαζεμένο και μετά θα κάνουμε ένα γλέντι για όλους.”!

Και υπογράμμισε: “Χαιρόμαστε πάρα πολύ, θέλουμε να το ζήσουμε, θέλουμε να βαφτίσουμε το παιδάκι μας γιατί θα κάνουμε και την βάφτιση μαζί. Θα το κάνουμε όλο όπως πρέπει, σύμφωνα με την θρησκεία μας. Όταν έγινε η πρόταση για την εκπομπή, φοβήθηκα πως θα τα προλάβω όλα, αλλά είναι μια ευκαιρία και ήθελα να το κάνω. Ο μπαμπάς μου θα με συνοδεύσει στην εκκλησία και έχω βρει και το τραγούδι που θα χορέψουμε. Θέλω να είναι η καλύτερη βραδιά της ζωής μας”!

Ελένη Χατζίδου – Ετεόκλης γάμος: Καβγάς για τους μελλόνυμφους με Γκουντάρα – Κάκκαβα λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους

Μια νέα καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή αναμένεται να βγει μέσα από την συχνότητα του Open με παρουσιαστές τους Γρηγόρη Γκουντάρα με τη σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα και τον Ετεοκλή Παύλου με την Ελένη Χατζίδου. Αν και οι τέσσερις τους ήταν έτοιμοι να πραγματοποιήσουν τη φωτογράφιση για την εκπομπή τους, μια δήλωση του Γρηγόρη Γκουντάρα στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει άγριος καβγάς. Πιο συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Γκουντάρας σε συνέντευξη του στο Καλύτερα δε γίνεται άφησε να νοηθεί πως εκείνος θα είναι το πρώτο βιολί στην εκπομπή.

Ετσι, πως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Πέμπτης μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Happy Day», τα δύο ζευγάρια τσακώθηκαν άσχημα επειδή η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ενοχλήθηκαν με τη συγκεκριμένη δήλωση, μιας και η εντολή που έχουν πάρει από το κανάλι είναι να είναι όλοι ίσοι, και ζήτησαν τον λόγο από το γνωστό δημοσιογράφο. Έτσι, ξεκίνησε ένας μεγάλος καβγάς, στον οποίο χρειάστηκε να επενέβη ο Νίκος Κοκλώνης, παραγωγός της εκπομπής, προκειμένου να χαμηλώσει τους τόνους.

Δείτε ακόμη

Η Κόνι Μεταξά είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! (vid)
Τανιμανίδης για Μπόμπα: «Η Χριστίνα πήρε φήμη… όταν με παντρεύτηκε»
Κολάζει η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις