Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα: Στην χώρα μας χωρίς καραντίνα οι Άγγλοι
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα: Στην χώρα μας χωρίς καραντίνα οι Άγγλοι

Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα: Οι υπουργοί της χώρας θέλουν να συγκροτήσουν αερογέφυρες με χώρες, οι οποίες αξιολογούνται ως οι "πιο επωφελείς" για την οικονομία και τον ταξιδιωτικό τομέα της Βρετανίας, όπως η Γαλλία, η Ισπανία, η Ελλάδα και η Πορτογαλία.

Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα: Ένας από τους προορισμούς που μπορούν να επισκεφτούν οι Βρετανοί για τις καλοκαιρινές του διακοπές είναι η Ελλάδα σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας “Daily Mail”. Πιο συγκεκριμένο δημοσίευμα: “Οι Βρετανοί θα μπορούν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία από την ερχόμενη εβδομάδα όταν η κυβέρνηση του Λονδίνου αποκαλύψει τις πρώτες «αερογέφυρες» που θα στηθούν με χώρες που έχουν χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο της νόσου Covid- 19 ,ύστερα από σχεδόν τέσσερις μήνες lockdown. Οι Βρετανοί υπουργοί αναμένεται να επιβεβαιώσουν ότι οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν περίπου δέκα χώρες χωρίς 14ημερη καραντίνα, κατά την επιστροφή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.Οι “αερογέφυρες” με τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Τουρκία θα ξεκινήσουν στις 4 Ιουλίου”.

Από κει και πέρα να αναφέρουμε ότι όσοι Βρετανοί θελήσουν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τις χώρες της Νότιας Αμερικής θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι και το Δεκέμβριο με βάση το δημοσίευμα της εφημερίδας. Ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπόρις Τζόνσον, θα δώσει το ανάψει το πράσινο φως για τις διακοπές σε ξένες χώρες την ερχόμενη Δευτέρα, όταν η κυβέρνηση του Λονδίνου θα παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο σχέδιο με τις αερογέφυρες, υπογραμμίζει το βρετανικό δημοσίευμα.

Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα: Ανακοινώνει τις “ασφαλείς χώρες” ο Τζόνσον

Η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Ολλανδία , το Γιβραλτάρ και οι Βερμούδες θα ανακοινωθούν επίσης ως ταξιδιωτικοί προορισμοί της Βρετανίας στον πρώτο γύρο των “ασφαλών χωρών” στις 29 Ιουνίου. Οι Βρετανοί αναμένεται επίσης να λάβουν το πράσινο φως για να επισκεφθούν τον Καναδά, το Μαρόκο και την Καραϊβική από τον Αύγουστο. Κλείνοντας να τονίσουμε πως οι υπουργοί της Βρετανίας ενδέχεται να καταλήξουν σε συμφωνία με την Αυστραλία, όμως μέσω πτήσεων με χώρες που έχουν χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο, όπως η Σιγκαπούρη.

Δείτε ακόμη

Δεύτερο επεισόδιο στην Βρετανία κατά αστυνομικών από πρόσωπα που συμμετείχαν σε πάρτι
Διάσωση 110 μεταναστών ανοιχτά της Λαμπεντούζα
Με φόντο τις τουρκικές προκλήσεις πέταξε πάνω από την κυπριακή ΑΟΖ ο Μπορέλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις