Βρετανία επίθεση σε αστυνομικούς: Δεύτερο επεισόδιο κατά των ανδρών Σώματος

ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία επίθεση σε αστυνομικούς: Δεύτερο επεισόδιο κατά των ανδρών Σώματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Βρετανία επίθεση σε αστυνομικούς: Επίθεση δέχτηκαν Βρετανοί αστυνομικοί όταν επιχείρησαν να διαλύσουν ένα παράνομο πάρτι στη διάρκεια της νύχτας, στο δυτικό Λονδίνο, στο δεύτερο ανάλογο περιστατικό μέσα σε δύο ημέρες.

26.06.2020 | 13:59

Βρετανία επίθεση σε αστυνομικούς: Την αντίδραση συμμετεχόντων σε πάρτι στο δυτικό Λονδίνο, προκάλεσε η αστυνομία της πρωτεύουσας όταν επιχείρησε να επέμβει στο πάρτι, επειδή οι διοργανωτές δεν είχαν λάβει σχετική άδεια από τις αρχές. Μπορεί η Βρετανία να αίρει σιγά σιγά το lockdown που είχε επιβάλει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η αστυνομία όμως καλείται να αντιμετωπίσει πολλά συμβάντα με παράνομα πάρτι που οργανώνονται σε όλη την χώρα. Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση της αστυνομίας όταν άνδρες του Σώματος επιχείρησαν να διαλύσουν μια συγκέντρωση με μουσική που είχε οργανωθεί χωρίς να έχει λάβει άδεια από τις αρχές, κοντά στο Κόλβιλ Γκάρντενς του δυτικού Λονδίνου, δέχτηκαν βίαιη συμπεριφορά.

“Αντικείμενα εκτοξεύτηκαν προς τους αστυνομικούς που απομάκρυναν το πλήθος. Η βία δεν θα γίνει ανεκτή”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. Να τονίσουμε ότι την προηγούμενη νύχτα 22 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη διάρκεια επεισοδίων που ξέσπασαν με πλήθος το οποίο μετείχε σε μουσική εκδήλωση που γινόταν σε δρόμο στην περιοχή Μπρίξτον του νοτίου Λονδίνου και δεν είχε λάβει την έγκριση των αρχών. Η αστυνομία του Λονδίνου δήλωσε ότι εκλήθη να επέμβει στη μουσική εκδήλωση και ότι το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί αντέδρασε στους αστυνομικούς που μετέβησαν εκεί.

Δείτε ακόμη

Διάσωση 110 μεταναστών ανοιχτά της Λαμπεντούζα
Με φόντο τις τουρκικές προκλήσεις πέταξε πάνω από την κυπριακή ΑΟΖ ο Μπορέλ – Στέλνει το μήνυμα στην Τουρκία
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Τουρκία – Έγινε αισθητός σε Λέσβο και Χίο
Exit mobile version