Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 15χρονος πνίγηκε σε πισίνα: Ο έφηβος έπεσε στο νερό μετά το γεύμα
ΕΛΛΑΔΑ

15χρονος πνίγηκε σε πισίνα: Ο έφηβος έπεσε στο νερό μετά το γεύμα

15χρονος πνίγηκε σε πισίνα: Στην εξοχική κατοικία του Μεσαγρού Αίγινας, που ανήκει σε Γερμανίδα, εργάζονταν οι γονείς του με καταγωγή από την Αλβανία.

15χρονος πνίγηκε σε πισίνα: Σήμερα αναμένεται ο ιατροδικαστής να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας με τον θάνατο ενός παλληκαριού, 15 χρόνων, σε πισίνα εξοχικής κατοικίας, στην περιοχή του Μεσαγρού στην Αίγινα, όπου εργάζονταν οι γονείς του. Το θλιβερό γεγονός που έχει λυπήσει όλη την Αίγινα συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης. Το 15χρονο παιδί βρισκόταν στην εξοχική κατοικία που ανήκει σε Γερμανίδα υπήκοο και όπου εργάζονταν οι γονείς του, αλβανικής καταγωγής. Η μεν μητέρα ως οικιακή βοηθός με το γενικό πρόσταγμα για τις ανάγκες του σπιτιού, ο δε πατέρας ως κηπουρός. Μαζί τους ήταν και ο 15χρονος γιος τους. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, έως αργά τη νύχτα της Πέμπτης, η μητέρα σέρβιρε φαγητό στο νεαρό και συνέχισε να ασχολείται με τις πολλές δουλειές του σπιτιού.

Ο 15χρονος, λίγη ώρα αργότερα και χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, αν και είχε γευματίσει πριν από λίγη ώρα, φόρεσε το μαγιό του κι έπεσε στα νερά της πισίνας να κάνει το μπάνιο του. Άγνωστο τι ακριβώς συνέβη. Κατά πόσο δηλαδή το γεμάτο στομάχι, πριν από την πέψη έπαιξε το μοιραίο λόγο για τον πνιγμό ή κάποια άλλη παθολογική αιτία οδήγησε στο οικογενειακό δράμα. Ενώ απάντηση σ αυτό αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής Πειραιά μετά τη νεκροτομή, έγινε επίσης γνωστό ότι η μητέρα, ο πατέρας, αλλά και η Γερμανίδα ιδιοκτήτρια της εξοχικής κατοικίας αναζήτησαν για περίπου δέκα λεπτά τον έφηβο στους χώρους του σπιτιού, καθώς δεν τον έβρισκαν.

15χρονος πνίγηκε σε πισίνα: Μακάβριο εύρημα

Κάποια στιγμή έφθασαν και στην πισίνα και διαπίστωσαν τι είχε συμβεί. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς έφθασαν επί τόπου με γιατρό. Παρά τις προσπάθειες του γιατρού που προχώρησε σε διαδικασία ανάνηψης, το παιδί δεν επανήλθε. Ο 15χρονος, μέσα σε σκηνές αλλοφροσύνης, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου τυπικά, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο άτυχος έφηβος, ήταν το μεγαλύτερο παιδί οικογένειας, που είχε έλθει από την Αλβανία να κερδίσει το ψωμί της με τη δουλειά της. Οι τραγικοί γονείς έχουν άλλα δύο μικρότερα παιδιά. Την τραγική είδηση που βύθισε στη θλίψη τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού έδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τζίτζης.

Ο γιατρός με το ασθενοφόρο

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και το ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας, που έφτασε στον Μεσαγρό μετά από εννέα λεπτά, μεταφέροντας και γιατρό. «Δυστυχώς δεν πρόλαβαν το μοιραίο», είπε ο κ. Τζίτζης. «Ήταν συγκινητικός ο τρόπος που χειρίστηκαν το γεγονός», είπε, από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ηλίας, η κατοικία του οποίου βρίσκεται κοντά στο σημείο που συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Δείτε ακόμη

Όχημα διακινητών μεταναστών έπεσε σε χαράδρα στον Έβρο
Νεό χτύπημα της «συμμορίας του λεκέ», ασύλληπτοι οι δράστες
Δύο συλλήψεις για παράνομη ανασκαφή στην Χερσόνησο Ηρακλείου – Στο σημείο αρχαιολόγοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις