Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Μπράντ Πιτ νέα: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την πανδημία 
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπράντ Πιτ νέα: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την πανδημία 

Μπράντ Πιτ νέα: Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλησε να πει ο διάσημος ηθοποιός, μέσω της εμφάνισής του στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS, σε όλους τους εργαζόμενους που βοήθησαν τις ΗΠΑ κατά την πανδημία.

Μπράντ Πιτ νέα: Για μια ακόμη φορά ο γνωστός ηθοποιός, απέδειξε πάλι ότι είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. O Μπράντ Πιτ είναι ένας από τους πρωτοκλασσάτους σελέμπριτι που εμφανίστηκαν στο κυριακάτικο virtual United We Sing του CBS. Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στους εργαζόμενους που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού event αστέρες του Χόλιγουντ όπως οι Sandra Bullock, Oprah Winfrey, Jamie Foxx και φυσικά ο Pitt, έκαναν βίντεο κλήσεις σε εργαζόμενους από όλη τη χώρα για να μιλήσουν και να τους ευχαριστήσουν που με τη δουλειά τους κράτησαν τους Αμερικανούς ασφαλείς κατά όλον αυτόν τον καιρό που η πανδημία είχε ξεσπάσει.

Ο Μπράντ Πιτ μίλησε με τον Darnell Rudolph, έναν άνδρα με βάση στη Νέα Ορλεάνη. Λάτρεψα τη δουλειά που έκανες μετά τον Katrina” είπε ο Rudolph στον Μπράντ Πιτ κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους. Αναφέρθηκε στη βοήθεια που έδωσε ο ηθοποιός στους αρχιτέκτονες να σχεδιάσουν και να χτίσουν πάνω από 100 eco-friendly σπίτια στη Νέα Ορλεάνη μετά τον τυφώνα Katrina το 2005.

Μπράντ Πιτ νέα: Η πρώτη του εμφάνιση μετά την πανδημία

“Το εκτιμώ πολύ, αγαπάω πολύ την πόλη αυτή και όλοι μας εκτιμάμε αυτό που κάνεις” είπε ο Πιτ πριν ρωτήσει τον Rudolph για την οικογένειά του. Το chat του ηθοποιού με τον Rudolph δεν είναι η πρώτη του εικονική εμφάνιση από τότε που άρχισε η παγκόσμια υγειονομική κρίση. Εκτός από αυτό ο Πιτ είχε κάνει και μία εμφάνιση στην εικονική αποφοίτηση του Missouri State University αλλά και ένα πέρασμα λέγοντας τον καιρό στη διαδικτυακή εκπομπή Some Good News του John Krainski.

Δείτε ακόμη

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης – Ο Νικηφόρος ανησυχεί
Μαντόνα: Ένας ψυχοπαθής ναζί βρίσκεται στον Λευκό Οίκο
Η Kim Kardashian σχεδόν εξαφάνισε τη μέση της στο instagram

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις