Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Λετίσια Κάστα σήμερα: Το διάσημο μοντέλο κόβει την ανάσα στα 42 της
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Λετίσια Κάστα σήμερα: Το διάσημο μοντέλο κόβει την ανάσα στα 42 της

Λετίσια Κάστα σήμερα: Το περίφημο supermodel φωτογραφήθηκε πιο σέξι και wild από ποτέ.

Λετίσια Κάστα σήμερα: Η Λετίσια Κάστα, που μεσουράνησε στη δεκαετία των 90, είναι ένα από τα ονόματα που άφησαν ιστορία στον χώρο της μόδας. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές των 90s και από τότε έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της γενιάς της. Ως ένα από τα διασημότερα μοντέλα των 90s, η Λετίσια Κάστα μετρά 27 χρόνια πορείας στις πασαρέλες των διασημότερων οίκων στον κόσμο, ενώ έχει ποζάρει σε πάνω από 100 εξώφυλλα. Σήμερα, στα 42 της χρόνια διατηρεί την ασυναγώνιστη, παρισινή ομορφιά για την οποία την έχουν λατρέψει οι ανά τον κόσμο σχεδιαστές και της χαρίζουν ακόμα μια θέση στα catwalks και τις διαφημιστικές καμπάνιες τους.

Το περίφημο supermodel λοιπόν φωτογραφήθηκε πιο σέξι και wild από ποτέ, αποδεικνύοντας ότι αψηφά τους κανόνες του χρόνο και ότι κάθε ηλικία είναι σέξι. Σαγηνευτική, με ερωτική διάθεση, η Λετίσια Κάστα ποζάρει για τις σελίδες του περιοδικού Puss Puss magazine φορώντας ultra chic αλλά και πιο σέξι look.

Πέρα όμως από τις πιο σέξι φωτογραφίες, όλα τα κάδρα που δημοσίευσε το μοντέλο στο Instagram είναι το ίδιο εντυπωσιακά. Η Λετίσια Κάστα -μητέρα τριών παιδιών- μαγεύει τον φακό και αποδεικνύει ότι δίκαια κρατά ακόμα μια θέση ανάμεσα στις πιο όμορφες Γαλλίδες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις