Χάρης Ρώμας ίνσταγκραμ: Ο ηθοποιός σε ηλικία 20 ετών

LIFESTYLE

Χάρης Ρώμας ίνσταγκραμ: Ο ηθοποιός σε ηλικία 20 ετών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Χάρης Ρώμας ίνσταγκραμ: Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να μοιραστεί με τους followers του μία φωτογραφία από την περίοδο που βρισκόταν στην ηλικία των 20.

25.06.2020 | 16:56

Χάρης Ρώμας ίνσταγκραμ: Στα καλύτερά του βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Χάρης Ρώμας, αφού το sequel του «Καφέ της Χαράς» κάνει τρελά νούμερα τηλεθέασης, ενώ παράλληλα γράφει μαζί με την Άννα Χατζησοφιά τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ANT1 και παράλληλα βρίσκεται καθημερινά στα γυρίσματα για τη νέα σεζόν. Το μεσημέρι της Πέμπτης ο «Πώποτας», ο οποίος διαθέτει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram και συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους του, ανάρτησε μια φωτογραφία του από το παρελθόν.

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους followers του μία φωτογραφία από την περίοδο που βρισκόταν στην ηλικία των 20. Ο ίδιος ποζάρει σοβαρός στο φακό με τα μακριά σγουρά μαλλιά του να τραβάνε την προσοχή από την πρώτη ματιά. “Ε,ναι! Αυτός ο εικοσάχρονος άντρας είμαι εγώ,ο Χάρης Ρώμας. Από μπούκλα όμως…”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Στο παρελθόν ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει όταν ρωτήθηκε για το αν είναι γκέι ο ίδιος είπε:

“Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωή. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικές φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα. Επειδή σίγουρα είναι πιο “πικάντικα”, εκεί θα στρέφονται οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και εγώ δεν θέλω, όπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, να γίνουν πιο καθοριστικά από το καλλιτεχνικό μου στίγμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ, εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άνδρας απο εμένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση. Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας”

Δείτε ακόμη

Τρελαίνει κόσμο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τις τέλειες αναλογίες της
Η Ζυγούλη “χτίζει” κάστρα με τα παιδιά της!
Διακοπές στην Μήλο μαζί με τον γιο της η Έλλη Κοκκίνου
Exit mobile version