Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανδή μαγιό: Θα πάθεις πλάκα με τις νέες φωτογραφίες της γνωστής τραγουδίστριας στην παραλία
LIFESTYLE

Βανδή μαγιό: Θα πάθεις πλάκα με τις νέες φωτογραφίες της γνωστής τραγουδίστριας στην παραλία

Βανδή μαγιό: H γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του J2US ποζάρει με κόκκινο μαγιό και εντυπωσιάζει με τις τέλειες αναλογίες της.

Βανδή μαγιό: Στην όμορφη Τζιά ταξίδεψε η Δέσποινα Βανδή και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασε στο νησί με τους φίλους της. Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του J2US δημοσίευσε φωτογραφίες της με μαγιό της και πάθαμε πλάκα! Η Δέσποινα Βανδή είναι λάτρης της γυμναστικής και της υγιεινής διατροφής για αυτό σε κάθε της εμφάνισή της μας εντυπωσιάζει με τις άψογες αναλογίες της.

Μάλιστα η γυναίκα του Ντέμη Νικολαΐδη σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Εδώ και αρκετούς μήνες έχω κόψει το γάλα και το κόκκινο κρέας. Μάλιστα, το κόκκινο κρέας προσπαθώ να το περιορίζω και στη διατροφή των παιδιών. Χρησιμοποιώ διάφορα υγιεινά πράγματα στις συνταγές μου, που δεν τα καταλαβαίνουν γιατί τα κρύβω μέσα στο φαγητό, όπως φαγόπυρο, λιναρόσπορο. Θεωρώ ότι το χείριστο είδος φαγητού είναι το junk food. Είναι νόστιμο και μία στις τόσες δεν είναι κακό, αλλά ως τρόπος ζωής είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις».

Δείτε ακόμη

Επέτειος γάμου για Χοψονίδου, Σπανούλη – Το τρολ της Σταρ Ελλάς στο σύζυγό της
Το “αντίο” του παρουσιαστή στον Αλέφαντο (vid)
Από τις πιο σέξι μαμάδες – Η Σταματίνα, με μαυρισμένο κορμί και τον μικρό αγκαλιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις