Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργιου μαγιό: Το μοντέλο είναι το φετινό summer body
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργιου μαγιό: Το μοντέλο είναι το φετινό summer body

Ηλιάνα Παπαγεωργιου μαγιό: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το μουσταρδί μπικίνι της και ξάπλωσε όχι στην παραλία αλλά στο γκαζόν δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της περιόδου του καλοκαιριού.

Ηλιάνα Παπαγεωργιου μαγιό: Με ένα ψηλόμεσο κλασσικό μπικίνι πόζαρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και μας έκανε να χαζέψουμε το τέλειο σώμα της, που θα το ζήλευε η κάθε γυναίκα. Το μοντέλο η οποία είναι λάτρης των social media δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραφε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: “Δε μετράμε θερμίδες. Όταν τρώμε υγιεινά, δεν έχουν σημασία. Μαγειρεύουμε όσο μπορούμε για να ελέγχουμε τα υλικά, τη ζάχαρη, τα λιπαρά”, είναι ένα από τα μυστικά της για άψογη σιλουέτα της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το μουσταρδί μπικίνι της και ξάπλωσε όχι στην παραλία αλλά στο γκαζόν δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της περιόδου του μπικίνι. Με πλατύ χαμόγελο, τέλειες αναλογίες και λίγο αφότου άλλαξε τηλεοπτική στέγη, αφήνοντας το Star για τον Alpha, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με πλατύ χαμόγελο καλωσορίζει και στο δικό της Instagram το καλοκαίρι και εγκαινιάζει την εποχή του σέξι μπικίνι.

Χαλαρώνουν στα Κουφονήσια Παπαγεωργίου – Σνικ

Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως η Ηλιάνα και ο Σνίκ απολαμβάνουν τις πρώτες τους διακοπές αυτό το διάστημα. Το γνωστό ζευγάρι επέλεξε τα Κουφονήσια, ενώ στην παρέα του βρίσκονται επίσης η καλή φίλη και συνεργάτιδα της Ηλιάνας η Έλενα Χριστοπούλου μαζί με τον σύντροφό της Αποστόλη Κότση. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι δεν κρύβει τον ερωτά του, αφού αντάλλασσε καυτά φιλιά κάτω από τον ήλιο.

Δείτε ακόμη

Η Ζυγούλη “χτίζει” κάστρα με τα παιδιά της!
Διακοπές στην Μήλο μαζί με τον γιο της η Έλλη Κοκκίνου
Επιστρέφει στην τηλεόραση η Νάντια Μπουλέ (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις