Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γρηγόρης Αρναούτογλου – εκπομπή: Η τελευταία καλεσμένη του για φέτος
LIFESTYLE

Γρηγόρης Αρναούτογλου – εκπομπή: Η τελευταία καλεσμένη του για φέτος

Γρηγόρης Αρναούτογλου - εκπομπή: Η εκπομπή "The 2Night Show" ρίχνει αυλαία για φέτος και ξέρουμε ποια θα είναι η τελευταία του καλεσμένη.

Γρηγόρης Αρναούτογλου – εκπομπή: Η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε λίγο καιρό ρίχνει αυλαία -γι΄αυτή τη σεζόν- και ξέρουμε ποια θα είναι η τελευταία του καλεσμένη! Όλη τη σεζόν αυτή, τόσο πριν τη διακοπή των γυρισμάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όσο και αφού επέστρεψε η εκπομπή του ΑΝΤ1, απολαύσαμε λαμπερούς καλεσμένους. Άνθρωποι της εγχώριας showbiz, τραγουδιστές αλλά και ηθοποιοί από πολύ δημοφιλείς σειρές, όπως είναι οι Άγριες μέλισσες και το Κόκκινο ποτάμι, παρέλασαν από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η επιτυχημένη εκπομπή λοιπόν ρίχνει αυλαία στις 2 Ιουλίου και μάθαμε ποια θα είναι μία από τις τελευταίες του καλεσμένες. Και μπορεί την εν λόγω κυρία της showbiz να τη βλέπουμε να κάνει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά μαζί με τον σύζυγό της και να την έχει «τσακώσει» ο φωτογραφικός φακός, ουκ ολίγες φορές, τόσο στη Μύκονο όσο και στη Σαντορίνη, βρέθηκε στο πλατό του The 2night show για γύρισμα. Και φυσικά μιλάμε για την Χριστίνα Μπόμπα την αγαπημένη του Σάκη Τανιμανίδη.

Γρηγόρης Αρναούτογλου – εκπομπή: Το “The 2Night Show και το νέο project με τον Αντ1

Και ενώ σιγά – σιγά τελειώνει η τηλεοπτική σεζόν πολλά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης οργανώνουν τα πλάνα τους για την ερχόμενη. Τι θα κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Ο διάσημος παρουσιαστής έδωσε την απάντηση στον αέρα του The 2Night Show! Μιλώντας με τον Χάρη Λεμπιδάκη, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή πριν λίγες ημέρες, ο διάσημος παρουσιαστής άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο μέλλον στην πρωινή ζώνη και στην τηλεόραση. Ωστόσο, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν έχει συμφωνήσει να παρουσιάσει μόνο το “The 2Night Show”.

Σήμερα όμως, αναφέρθηκε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”, εκτός από το “The 2Night Show” ο παρουσιαστής πρότεινε στους ιθύνοντες τους σταθμού ένα νέο project με διαδραστικό χαρακτήρα και εμπλουτισμένο με δραστηριότητες που θα λαμβάνουν χώρα είτε σε εξωτερικό χώρο είτε στο στούντιο της εκπομπής. Η παραφιλολογία για την επιστροφή της “Φάρμας” στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήταν έντονη το τελευταίο διάστημα, κάτι που όμως δεν θα συμβεί σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Δείτε ακόμη

Η συγκινητική εξομολόγηση της Νάταλι Κάκκαβα: “Δεν έχω κανέναν, μόνο τον Γρηγόρη”
Προκαλεί… καύσωνα η Βανδή με το κόκκινο μαγιό της!
Επέτειος γάμου για Χοψονίδου, Σπανούλη – Το τρολ της Σταρ Ελλάς στο σύζυγό της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις