Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοϊός Παγώνη: Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν περιοριστικά μέτρα μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Παγώνη: Υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν περιοριστικά μέτρα μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι

Κορονοϊός Παγώνη: Η αύξηση των κρουσμάτων της νέας πανδημίας διεθνώς προκαλεί μεγάλη ανησυχία και είναι πολύ πιθανό τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται φέτος να τεθούν σε ισχύ και το επόμενο καλοκαίρι.

Κορονοϊός Παγώνη: Την άποψή της ότι μπορεί να έχουμε περιοριστικά μέτρα μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού εξέφρασε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη με δηλώσεις της στον ΣΚΑΙ. «Είναι πολύ πιθανόν να έχουμε περιοριστικά μέτρα μέχρι και του χρόνου το καλοκαίρι. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η πορεία του ιού από τον Σεπτέμβριο» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Παγώνη και συνέχισε: «Τα πράγματα δεν είναι καλά. Μας ανησυχούν τα πάρτι γιατί εκεί τα πράγματα δεν είναι ελεγχόμενα, όπως στον Εχίνο και τη Θεσπρωτία, γιατί εκεί δεν μπορούμε να κάνουμε ιχνηλάτηση των επαφών». Στην Ελλάδα, όπως είπε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, η εικόνα είναι καλύτερη και η αύξηση των κρουσμάτων σε ορισμένες περιοχές ήταν αναμενόμενη.

Δείτε ακόμη

Νεό χτύπημα της «συμμορίας του λεκέ», ασύλληπτοι οι δράστες
Δύο συλλήψεις για παράνομη ανασκαφή στην Χερσόνησο Ηρακλείου – Στο σημείο αρχαιολόγοι
Οι Ρομά ληστές της ταχυδρόμου – Εξιχνίαση ένα χρόνο μετά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις