Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιάννης Αντετοκούνμπο – γκράφιτι: Έβαλαν σβάστικα και “SS” στον “Greek freak”
ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο – γκράφιτι: Έβαλαν σβάστικα και “SS” στον “Greek freak”

Γιάννης Αντετοκούνμπο - γκράφιτι: Δεν σεβάστηκαν τίποτα και βανδάλισαν το συγκεκριμένο δημιούργημα της εθελοντικής ομάδας "Χρώματα και Όνειρα"

Γιάννης Αντετοκούνμπο – γκράφιτι: Άγνωστοι βανδάλισαν γκράφιτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ΚΑΦΑΟ στο Παλαιό Φάληρο. Πριν από ακριβώς ένα χρόνο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε το βραβείο του MVP της Regular Season του ΝΒΑ. Τώρα όμως, κάποιοι βανδάλισαν ένα γκράφιτι που φτιάχτηκε για τον “Greek freak”, βάζοντας ναζιστικά σύμβολα. Η εθελοντική ομάδα “Χρώματα και Όνειρα” είχε πάρει έμπνευση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και -με πρωτοβουλία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου- έφτιαξε ένα υπέροχο γκράφιτι σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ.

Στο γκράφιτι, ο Αντετοκούνμπο φορούσε τη φανέλα των Μπακς, αλλά λιγότερο από ένα μήνα μετά τη δημιουργία του, άγνωστοι το βανδάλισαν, μουτζουρώνοντας το πρόσωπό του και βάζοντας στο μπράτσο μια σβάστικα και ένα «SS». Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, όπως φαίνεται, δεν σεβάστηκαν τίποτα και βανδάλισαν το συγκεκριμένο δημιούργημα.

Η ομάδα “Χρώματα & Όνειρα” εμπνεύστηκε και συστάθηκε στις αρχές του Οκτωβρίου από τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη…

Julkaissut Χρώματα και όνειρα Lauantaina 30. toukokuuta 2020

Αυτή είναι η εντυπωσιακή βίλα που μόλις αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας διαθέτει δική του έπαυλη στο Γουισκόνσιν. Η αξία της φθάνει τα ένα εκατομμύριο οχτακόσιες χιλιάδες δολάρια. Ο μπασκετομπολίστας του NBA έχει δικό του σπίτι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πιο συγκεκριμένα διαθέτει ένα παλάτι. Σε περίπτωση που το γνωρίζετε, ήταν το σπίτι του πρώην συμπαίκτη του, Μίρζα Τελέτοβιτς. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος μπασκετμπολίστας έχει αποσυρεθεί.

Η έπαυλη του «Γιάνναρου» βρίσκεται στο Γουισκόνσιν και πιο συγκεκριμένα στο River Hills. Μπορεί ο «Greek Freak» να το είχε αγοράσει 1.800.000 δολάρια, όμως, το σίγουρο είναι πως άξιζε, τα λεφτά του.Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις παροχές του νέου σπιτιού του Αντετοκούνμπο, έχει πέντε μεγάλες κρεβατοκάμαρες, επτά τουαλέτες, μια πισίνα κι ένα μικρότερο… σπίτι για τους επισκέπτες. Ακόμα διαθέτει ένα game room, ένα home theater, ένα γκαράζ, ένα εργαστήριο καθώς κι ένα κελάρι κρασιών.

Αυτή είναι η εντυπωσιακή βίλα που μόλις αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο -Με εσωτερική πισίνα και home theater [εικόνες] | iefimerida.gr 0 Αυτή είναι η εντυπωσιακή βίλα που μόλις αγόρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο -Με εσωτερική πισίνα και home theater [εικόνες] | iefimerida.gr 10

Δείτε ακόμη

Έλεγχος νέων δειγμάτων μετά το lockdown στον Εχίνο
Ελλάδα: Ετοιμάζεται για απαγόρευση των παλαιών αυτοκινήτων
Φλώρος: Βυθίσατε τον «Έβρο» – Εντυπωσιακά πλάνα από την Κάρπαθο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις