Σούπερ Λιγκ – Λαμία: Παρελθόν ο Άκης Μάντζιος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Λαμία: Παρελθόν ο Άκης Μάντζιος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – Λαμία: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας αποτελεί ο Άκης Μάντζιος, όπως γνωστοποιήθηκε και επίσημα σήμερα από την ΠΑΕ.

25.06.2020 | 16:03

Σούπερ Λιγκ – Λαμία: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας αποτελεί ο Άκης Μάντζιος, όπως γνωστοποιήθηκε και επίσημα σήμερα από την ΠΑΕ. Η ήττα από τον Πανιώνιο ήταν κάτι που δεν… δέχτηκαν καλά οι διοικούντες την ομάδα και η απόφαση απομάκρυνσης τους ήταν ειλημμένη. Οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση σήμερα, με τη διοίκηση της Λαμίας να απομακρύνει όλο το τεχνικό επιτελείο από την ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας των γαλανόλευκων ήταν αυτός που πήρε την απόφαση αυτή. Η ήττα από τον Πανιώνιο τον είχε κάνει… έξαλλο, όπως ανέφεραν πληροφορίες από τη Λαμία. Γεγονός που συνετέλεσε, μαζί με την κακή συγκομιδή στα τελευταία ματς, στο να απομακρυνθεί ο Μάντζιος από τον πάγκο.

Η Λαμία έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος, έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες. Αποτελέσματα που δείχνουν ότι είναι παρατεταμένα σε κακή κατάσταση. Έτσι, οι διοικούντες πήραν δραστικά μέτρα, αλλάζοντας όλο το τεχνικό επιτελείο άμεσα. Στην ανακοίνωση της Λαμίας για την απομάκρυνση του Μάντζιου και των συνεργατών του αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι ύστερα από τη συνάντηση που είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ με το τεχνικό επιτελείο, δηλαδή τους κυρίους Άκη Μάντζιο, Γιώργο Χωριανόπουλο, Γιάννη Πλαβούκο και Λουκά Λούλο, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, μετά από προηγούμενη εκκαθάριση των μεταξύ τους σχέσεων».

Σούπερ Λιγκ – Λαμία: Πετράκης ο εκλεκτός!

Το ότι η απόφαση του Άκη Μάντζιου ήταν τετελεσμένη φαίνεται από το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν καταλήξει άμεσα στον αντικαταστάτη του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Λαμία, ο άνθρωπος που θα τον αντικαταστήσει είναι ο Γιώργος Πετράκης, γιος του Γιάννη. Ο 32χρονος τεχνικός, που είναι κάτοχος του διπλώματος uefa pro, προ λίγων ωρών έλυσε τη συνεργασία του με τον Καραϊσκάκη. Μέχρι το βράδυ ενδέχεται να βρίσκεται στη Λαμία για τις τελικές συζητήσεις. Αν δεν αλλάξει κάτι, ο Πετράκης θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στον Βόλο.

Δείτε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Ντέρμπι με άρωμα Champions League στην Premier League
Winmasters: Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι με Δεύτερη Ευκαιρία!
Exit mobile version