Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – επανεκκίνηση: “Θα είμαι εκεί”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – επανεκκίνηση: “Θα είμαι εκεί”!

ΝΒΑ - επανεκκίνηση: Δεν φοβάται την covid-19 ο Μπρόγκντον και δηκλώνει πως θα δώσει το παρόν κανονικά στην επανεκκίνηση του Ορλάντο

ΝΒΑ – επανεκκίνησηO Μάλκομ Μπρόγκντον βρέθηκε θετικός στον κορωναϊό, αλλά δηλώνει απόλυτα αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα σύντομα και θα δώσει κανονικά το παρόν στο Ορλάντο και στη επανεκκίνηση του ΝΒΑ για τα πλέι οφ. Με δήλωση του ο άσος της Ιντιάνα τόνισε: “Πηγαίνω καλά, νιώθω εξαιρετικά και η διαδικασία προχωράει καλά. Θα παίξω με τους συμπαίκτες μου στο Ορλάντο στην επανέναρξη της κανονικής σεζόν του ΝΒΑ και στα πλέι οφ”.

ΝΒΑ – επανεκκίνηση: “Πετάει” ο Ουίλιαμσον!

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας του ΝΒΑ και όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος των Πέλικανς, βρίσκεται σε άκρως εξαιρετική κατάσταση. Μιλώντας στο ESPN, ο Ντέιβιντ Γκρίφιν, αναφέρθηκε στην αγωνιστική φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Ζάιον Ουίλιαμσον και όπως είπε θα… αφήσει πολλούς με το στόμα ανοικτό όταν θα γίνει η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος! “Ο Ζάιον έχει προσέξει πάρα πολύ τον εαυτό του αυτό το διάστημα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Θα σοκάρει πολύ κόσμο!”.

Δείτε ακόμη:

Πρόγραμμα με απίθανο συντελεστή δυσκολίας στο ξεκίνημα
Μπαλτάκος: Κανένα κώλυμα για υποψηφιότητα Βασιλακοπούλου
Ο Μαρσιάλ διάδοχος του… Φαν Πέρσι στο 3-0 επί της Σέφιλντ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις